Υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Νικολάου ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος

20190220_111542-620×420

Υποψήφιος με την Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών και το Χρήστο Νικολάου θα είναι ο υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης,  Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος,  από τον Άγιο Στέφανο, στην Δημοτική Ενότητα Ωλενίας.  Ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος αφήνει την θέση του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με την παράταξη του Χρήστου Νικολάου, στην Δημοτική Ενότητα Ωλενίας.

«Κλείνω πλέον δυο θητείες ως πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου. Με εφόδια την εμπειρία, την όρεξη και την αγάπη για τον τόπο μου επέλεξα να θέσω τον αυτό μου στην κρίση όλων των συνδημοτών μου και να διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου δικαιούται άλλη μια θητεία ώστε να ολοκληρώσει το έργο του και είμαι σίγουρος, διότι αυτό αφουγκράζομαι καθημερινά από την κοινωνία,  ότι ο Λαός της Δυτικής Αχαΐας θα αξιολογήσει θετικά το έργο του και θα τον επιλέξει και αυτή την φορά» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος.

«Καλωσορίζουμε τον Κώστα στο Δημοτικό μας ψηφοδέλτιο. Η εμπειρία του, η εργατικότητα του και η διάθεσή του για προσφορά στα κοινά είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του. Συνεργαστήκαμε άψογα και μαζί καταφέραμε το μεγάλο έργο της αλλαγής του δικτύου στον Άγιο Στέφανο. Ένα έργο πνοής για την περιοχή. Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας ο οποίος για ακόμη μια φορά θα είναι Νικηφόρος» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  & Επικεφαλής της Παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών  Χρήστος Νικολάου. 

Share the Post