Το “σπιράλ” ένωσε τους κύκλους του με τους εν Αθήναις Πατρινούς – ΦΩΤΟ

spiral_athina01

Ιδιαίτερη σημασία είχε ηπαρουσία του “σπιράλ” στην Αθήναμία εβδομάδα πριν τις αυτοδιοικητικέςεκλογές. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς μαζί με αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του “σπιράλ” και συνεργατών, παρουσίασε στον φιλόξενο χώρο της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας στα Άνω Πατήσια, την καινούρια παράταξη που διεκδικεί την ψήφο των Πατρινών καθώς και τη νέα φιλοσοφία και πρόταση σκέψης του “σπιράλ” για την τοπική αυτοδιοίκηση και την Πάτρα.

spiral_athina02.jpg

Όπως εξήγησε ο Πέτρος Ψωμάς, παρουσία αρκετών Πατρινών που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, «ξεκινήσαμε από τους κύκλους μας,  βασιζόμαστε στον άνθρωπο,  πιστεύουμε στη συνέχεια, υποστηρίζουμε κάθε τι ανοικτό, εναντιωνόμαστε στη συσπείρωση και απαλλασσόμαστε από μηχανισμούς, γι αυτό και επιλέξαμε να ονομάσουμε “σπιράλ” τη νέα δημοτική μας παράταξη που θέλει να φέρει και να αναδείξει το νέο, το φρέσκο και το εναλλακτικό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μακριά από τη στείρα πολιτική αντιπαράθεση».

«Το “σπιράλ” ήρθε για να μείνει» τόνισε με νόημα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο Δήμος της Πάτρας θα διοικηθεί με λογική “σπιράλ” τα επόμενα χρόνια, από όποια θέση βρεθεί η παράταξη μετά τις εκλογές στις 26 Μαΐου.

spiral_athina05.jpg

Φυσικά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πρόσωπα που τάχθηκαν στο πλευρό του, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως μέλη της μεγάλης οικογένειας του “σπιράλ”, τα οποία όπως τόνισε ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους. «Πρόκειται για αξιόλογους συμπολίτες μας με βαθιά κατάρτιση και έντονη δράση στα κοινά -ο καθένας στον τομέα του και στον επαγγελματικό ή κοινωνικό του κύκλο- που γνωρίζουν την αξία της συνεργασίας και της ομάδας και αποφάσισαν να κινητοποιηθούν για το καλό της Πάτρας μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ψωμάς.

spiral_athina04.jpg

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post