Το “καρφί” του Ανδρέα Φούρα στον Κώστα Σπηλιόπουλο – Τί έγραψε ο πρώην βουλευτής για το β γύρο των Περιφερειακών εκλογών και “άναψε” φωτιές

foyras

Το σχόλιο που έγραψε στο προσωπικό του προφίλ το πρωί, εξήγησε λίγο αργότερα, ο Ανδρέας Φούρας, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Ο πρώην βουλευτής, δήμαρχος Πατρέων και υπουργός από την Αχαΐα, αναφερόμενος στον β γύρο των εκλογών στην Περιφερέρεια δυτικής Ελλάδας και τους δύο μονομάχους Κατσιφάρα και Φαρμάκη, “τσίμπησε” τον πρώην σύντροφό του Κώστα Σπηλιόπουλο που καλείται να παίξει το ρόλο του ρυθμιστή.

Ο Ανδρέας Φούρας έγραψε συγκεκριμένα:

“O TEMPORA O MORES,,,,,ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΤΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΩΡΑΙΤΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΟΛΗ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ”. 

Ενώ το πρωί είχε γράψει:

“o tempora o mores Κώστα δεν ψάχνουμε για την χαμένη αξιοπρέπεια το μόνο ερώτημα πού έχω είναι καρέκλα ή πολυθρόνα γιατί η φιλενάδα σου η Άννα έκλεισε καναπέ για δύο τον εαυτό της και τον Γιώργο”

Share the Post