Την στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Παπαδημάτο εξέφρασε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος». Ο Τομεάρχης Υποδόμων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο περιοδείας του, συναντήθηκε με τον Νίκο Παπαδημάτο, το πρωί της Πέμπτης και είχε μια εποικοδομητική συνάντηση μαζί του, καθώς ενημερώθηκε για τα εκκρεμή ζητήματα της περιοχής. Παράλληλα ο βουλευτής Σερρών ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο καλή επιτυχία, δηλώνοντας σίγουρος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

60702585_336424830400172_3251738268290514944_n

Την στήριξη του στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Παπαδημάτο εξέφρασε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος».

Ο Τομεάρχης Υποδόμων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο περιοδείας του,  συναντήθηκε με τον Νίκο Παπαδημάτο, το πρωί της Πέμπτης και είχε μια εποικοδομητική συνάντηση μαζί του, καθώς ενημερώθηκε για τα εκκρεμή ζητήματα της περιοχής. Παράλληλα ο βουλευτής Σερρών ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο καλή επιτυχία, δηλώνοντας σίγουρος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Share the Post