Σύσσωμη η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα Φαρμάκη! Τα δίνουν όλα ώστε να κερδίσουν για πρώτη φορά την Περιφέρεια

IMG_9936

Προηγήθηκε η Πάτρα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού έδωσε ουσιαστικά και με τον πλέον εμφατικό τρόπο το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Και πριν από λίγες μέρες ήταν η σειρά του Αγρινίου, όπου σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιβεβαίωσε με την παρουσία του τη συντεταγμένη «γαλάζια» στήριξη στην υποψηφιότητα του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
«Ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ είναι για να υποστηρίξω και να εκλέξουμε τον Νεκτάριο Φαρμάκη για περιφερειάρχη» προέτρεψε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην… έδρα του και σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που απέδειξε με τη σειρά του τη συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας γύρω από την εν λόγω υποψηφιότητα.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στη βαρύτητα που δίνει η Πειραιώς στις περιφερειακές εκλογές, διαμηνύοντας με έμφαση: «Καμία περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες περιφέρειες στη Νέα Δημοκρατία».

Αισιοδοξούν για νίκη

Ειδικότερα σε ό, τι αφορά αυτήν της Δυτικής Ελλάδας, στο «γαλάζιο στρατόπεδο» υπάρχει διάχυτη η αισιοδοξία ότι μπορούν να την κερδίσουν, εκμεταλλευόμενοι και τη διάσπαση των «πράσινων» ψηφοφόρων, λόγω της καθόδου του Κώστα Σπηλιόπουλου.
Πιστεύουν ότι, περνώντας αρχικά στο δεύτερο γύρο, ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι των ψηφοφόρων του πρώην υφυπουργού και θα επικρατήσει στο τέλος έναντι του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Παράλληλα, υπενθυμίζουν με νόημα την οριακή ήττα του Ανδρέα Κατσανιώτη στις προηγούμενες εκλογές, στις οποίες η Νέα Δημοκρατία έφτασε μια «ανάσα» από την κατάκτηση της Περιφέρειας.
Επομένως, εκτιμούν ότι τώρα οι συνθήκες είναι περισσότερο από ποτέ ευνοϊκές για να γίνει αυτή, για πρώτη φορά, «γαλάζια».

Προσωπική επιλογή
του Κυριάκου Μητσοτάκη

Επιπλέον, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι μπορεί να νικήσει και το βράδυ των εκλογών του δεύτερου γύρου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να είναι «γαλάζια» στον χάρτη.
Οι δύο άνδρες έχουν τακτική τηλεφωνική επικοινωνία, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να παρακολουθεί την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου περιφερειάρχη. Αν κι αυτό δείχνει κάτι….

Ηχηρά ονόματα
στο ψηφοδέλτιο

Το γεγονός, λοιπόν, ότι συνιστά προσωπική επιλογή του προέδρου, σε συνδυασμό με τη μεγάλη σημασία που αποδίδεται από την Πειραιώς στις περιφερειακές εκλογές, έχουν ως αποτέλεσμα το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη να είναι πολύ δυνατό, περιλαμβάνοντας στην Αχαΐα ιδιαίτερα γνωστά ονόματα.
Μεταξύ άλλων, συγκαταλέγονται σ’ αυτό οι Τάκης Παπαδόπουλος, Χαράλαμπος Μπονάνος, Φωκίων Ζαϊμης.
Εξάλλου, σημαντική είναι και η υποψηφιότητα του Νίκου Κατσουγκράκη, που είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Προσθέστε σ’ αυτούς και την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν περιφερειακού συμβούλου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου, για να αντιληφθείτε το εκτόπισμα της σχετικής λίστας και τη μάχη που θα δοθεί στο κυνήγι του σταυρού.
του Αλχημιστή

(από 7Μέρες Ενημέρωση)

/ FEATURED POSTS, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Share the Post