Στις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

ΦΩΤΟ 1 (1)

Τις κεντρικές Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί,  ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, μαζί τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά» Γιώργο Σπαγκούρο κα  με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του. Ο κ. Αλεξόπουλος, ο οποίος επέλεξε συμβολικά να επισκεφθεί τις υπηρεσίες του δήμου την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου του  προεκλογικού αγώνα, συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους, δέχθηκε ευχές για καλή επιτυχία και δεσμεύτηκε για άψογη και παραγωγική συνεργασία μετά τις εκλογές.

«Επισκέφθηκα τελευταίους τους υπαλλήλους του δήμου για να καταδείξω με αυτό τον τρόπο ότι για μας θα είναι μια από τις πρώτες προτεραιότητες. Οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι ο κινητήριος μοχλός της μηχανής του δήμου. Στην Πάτρα έχουμε το προνόμιο να διαθέτουμε πολύ αξιόλογους υπαλλήλους, πολύ αξιόλογα διευθυντικά στελέχη, καλούς επιστήμονες και  γνώστες του αντικειμένου της αυτοδιοίκησης. Θέλουμε τους υπαλλήλους συμμάχους μας στην προσπάθεια που θα κάνουνε για να θέσουμε την Πάτρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Σεβόμαστε απόλυτα και τη γνώμη, τη γνώση και το έργο τους. Πιστεύουμε στη συνεργασία και τη σύνθεση. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα καταφέρουμε πολλά» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος και για τους υπαλλήλους της καθαριότητας, και τους χειριστές, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες και δίχως τα απαραίτητα μέσα, δίνουν τη μάχη τους για την πόλη και τη εικόνα  της.

«Ώς διαχρονικά αυτοδιοικητικός, δίνω πολύ μεγάλη σημασία στην παροχή υπηρεσιών προς τον πολίτη, διαδικασία που σηκώνουν στους ώμους τους οι δημοτικοί υπάλληλοι . Σαφής θέση μας είναι ότι οι υπηρεσίες πρέπει να παραμείνουν δημοτικές, ενώ βασικός μας στόχος, θα είναι η πλήρωση του Οργανισμού Υπηρεσιών του Δήμου με όλο το απαραίτητο προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία τους και για την εργασία των υπαλλήλων σε συνθήκες ανθρώπινες και όχι εξοντωτικές» κατέληξε ο κ. Αλεξόπουλος.

Share the Post