Στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα από Φώφη Γεννηματά, Γιώργο Παπανδρέου και Νίκο Ανδρουλάκη

46C494C4-FB15-014D-5D83-D7740D7A2BE1

Το εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα επισκέφτηκε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή.

Γεννηματά: Η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο

Σε δηλώσεις της η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι “ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας Περιφερειάρχης με έργο και με αποτελεσματικότητα. Ένας άνθρωπος προοδευτικός που έχει δείξει ότι νοιάζεται για τον τόπο του. Έχει σχέδιο, έχει όραμα για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας και η προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα του δεν πρέπει να ανακοπεί”.

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ “η Δυτική Ελλάδα αξίζει να έχει δικαίωμα στην πρόοδο γι’ αυτό είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να δώσουμε μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι νικηφόρα αυτό τον αγώνα” και κατέληξε ευχόμενη καλή επιτυχία στον κ. Κατσιφάρα.

 

 

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης με τη σειρά του στήριξε τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, άνευ περιστροφών,  μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha patras 94.4, στο δημοσιογράφο Δημήτρη Χωρίτο.

Νίκος Ανδρουλάκης: Στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος έλαβε, ως γνωστόν, στις Ευρωεκλογές της περασμένης Κυριακής, πάνω από 170.000 ψήφους, απέφυγε επιμελώς να λάβει θέση στην κόντρα των τελευταίων ημερών, ανάμεσα στις παρατάξεις Κατσιφάρα και Σπηλιόπουλου (σ.σ.: ο οποίος, εμμέσως πλην σαφώς, μέσω ανακοίνωσής του, «έδειξε» Φαρμάκη), ωστόσο, επεσήμανε με σαφή τρόπο, πως ο ίδιος τάσσεται στο πλευρό του Απ. Κατσιφάρα.

Σε ό,τι αφορά το β’ γύρο στο Δήμο Πατρέων, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως στηρίζει το Γρηγόρη Αλεξόπουλο, δοθέντος ότι ο προαναφερθείς υποψήφιος δήμαρχος προέρχεται από το Κίνημα Αλλαγής.

Καταληκτικά, ο κ. Ανδρουλάκης διασαφήνισε, με φόντο τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, ότι ο ίδιος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχυθεί το ΚΙ.ΝΑΛ., Ο ίδιος, όμως, δεν εμπλακεί ως υποψήφιος, όπως είχε κυκλοφορήσει, εν είδει φήμης, αλλά, αντίθετα, θα συνεχίσει την πορεία του στην Ευρωβουλή.

 

Ακόμα, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μετά την περιοδεία που έκαναν με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Γιώργος Παπανδρέου: “Στη Δυτική Ελλάδα υπάρχει έργο με την υπογραφή του Απόστολου Κατσιφάρα”

«Οι προοδευτικοί πολίτες την Κυριακή, έχουν μόνο μια επιλογή, να στηρίξουν με την ψήφο τους μια προοδευτική και σε κάθε περίπτωση βιώσιμη διέξοδο για τη χώρα και τους Έλληνες. Μια διέξοδο ελπίδας και προοπτικής, σε κάθε δήμο, σε κάθε περιφέρεια.

Καμία επιλογή που οδηγεί σε μια συντηρητική οδό και στην οπισθοδρόμηση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Όχι μόνο γιατί εμείς οι προοδευτικοί πολίτες έχουμε απέναντί μας τη συντήρηση, στους δήμους, τις περιφέρειες, τη Βουλή, την Ευρωβουλή, αλλά και γιατί η συντήρηση, όσα προσωπεία και αν αλλάξει, έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τη νομή, όχι για την αλλαγή της εξουσίας.

Κριτήριό μας, ο σεβασμός στον ρόλο της Αυτοδιοίκησης, στη συμμετοχή των πολιτών και τη διαβούλευση των φορέων, στη χρηστή διοίκηση, στο έργο που έχει γίνει και στο σχέδιο για το μέλλον, αλλά και στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας· η κλιματική κρίση και οι αλλαγές από την τεχνολογία είναι ήδη εδώ.

Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να δώσει το δικό της στίγμα και να αφήσει το δικό της αποτύπωμα.

Και εδώ, στη Δυτική Ελλάδα, υπάρχει έργο που έχει γίνει, έργο που πρέπει να συνεχιστεί και έχει υπογραφή.

Είναι του Απόστολου Κατσιφάρα και του Συνδυασμού του.

Οι συμπολίτες μας, που στη Δυτική Ελλάδα, είναι ιστορικά η εμπροσθοφυλακή της Δημοκρατίας και της προόδου, γνωρίζουν και θα κρατήσουν το δρόμο της ελπίδας και της προοπτικής ανοιχτό.»

 

Share the Post