Περιοδεία του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Κάτω Αχαΐα

Κάτω-Αχαϊα-620×420

Στην Κάτω Αχαΐα συνέχισε τις περιοδείες του, την Παρασκευή , ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας, με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Όλα από την αρχή», Φωκίων Ζαΐμης. Είχε ξεχωριστές συναντήσεις, με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου, καθώς και με τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για μια σειρά σημαντικών θεμάτων και προβλημάτων της περιοχής, όπως η άρδευση των αγροτικών καλλιεργειών, θέμα που άπτεται της διώρυγας Πηνειού, ο αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου, κ.ά.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στο θέμα της αξιοποίησης του αεροδρομίου Αράξου, στο οποίο ο Φωκίων Ζαΐμης έχει βαθιά γνώση και συγκεκριμένες προτάσεις. Σύμφωνα με τον κ. Ζαΐμη, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όφειλε να έχει επιλύσει προβλήματα αρμοδιότητάς της, όπως η αναβάθμιση της οδικής διασύνδεσης του αεροδρομίου, ώστε οι δεκάδες χιλιάδες τουρίστες που εξυπηρετούνται κάθε χρόνο, να μην εισπράττουν εικόνα εγκατάλειψης.

Ο κ. Ζαΐμης εξήγησε την πρότασή του, για διεύρυνση των δυνατοτήτων του αεροδρομίου Αράξου και προς την κατεύθυνση της γενικής αεροπορίας, η οποία αριθμεί στην Ευρώπη έναν στόλο άνω των 50.000 μικρών και μεσαίων αεροσκαφών αναψυχής, τα οποία θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τις αεροπορικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας όπως τόνισε ο κ. Ζαΐμης, μπορεί να διεκδικήσει ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της «πίτας» τουρισμού υψηλού εισοδήματος, με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Η περιοδεία του Φωκίωνα Ζαΐμη στην Κάτω Αχαΐα, ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στο κέντρο της πόλης και σε επαφές που είχε με δημότες.

Share the Post