ΠΑΤΡΑ: Πού… θα δείτε απόψε τους 4 υποψηφίους σε Δήμο και Περιφέρεια

tzanis-maravas
Ολα τα όπλα τους χρησιμοποιούν τα δίδυμα των διεκδικητών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων με ομιλίες, συναυλίες και επαφές με τους πολίτες. Ολοι τους ευελπιστούν να προσελκύσουν τον αριθμό των εκλογέων που θα τους επιτρέψει να ξεπεράσουν το 50% (συν ένα).
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ο Απόστολος Κατσιφάρας ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία με την ελληνική ροκ μπάντα «15 50». Αλλά και με τη Φώφη Γεννηματά που αναμένεται να είναι παρούσα. Η ανοικτή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στις 9:00 το βράδυ της Παρασκευής. «Συναντιόμαστε στους δρόμους της μουσικής για να ενώσουμε το βηματισμό μας για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας» είναι το μήνυμα που στέλνει ο συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απ. Κατσιφάρα. Ο ίδιος δήλωσε ότι πρόκειται για μια βραδιά με σημειολογικό και συμβολικό περιεχόμενο. «Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ανέφερε και μεταφέροντας τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου ευχαρίστησε θερμά το συγκρότημα που θα συμμετέχει σε μια γιορτή για τη δημοκρατία.
Ο Νεκτάριος Φαρμάκης θα βρίσκεται σήμερα στην Αχαΐα για το κλείσιμο της εκστρατείας του. Θα έχει διαδοχικές επαφές με πολίτες και κοινωνικές ομάδες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συναντήσουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη για να του εκφράσουν τη στήριξή τους.
«Στις κάλπες της Κυριακής αναμετριέται το χθες με το αύριο, η Περιφέρεια των μηχανισμών και του ”εγώ” με την Περιφέρεια των ανθρώπων και του ”εμείς”. Και όλοι ξέρουμε τι θα επικρατήσει… Γιατί το αύριο δεν το σταματάει κανείς!» είπε ο Ν. Φαρμάκης στο κατάμεστο ραδιομέγαρο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου το βράδυ της Τετάρτης.
Στον Δήμο
«Μπροστά οι ανάγκες του λαού!». Με αυτό το σύνθημα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Τριών Συμμάχων, με ομιλητή τον Κώστα Πελετίδη. Χθες, ο Κ. Πελετίδης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση των εργαζομένων στον Δήμο με οκτάμηνες συμβάσεις. Οι εργαζόμενοι, μετά την συνάντηση που είχαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ανέφεραν ότι εμπαίζονται από τους κυβερνώντες υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι τελευταίοι επιχείρησαν να τους αποπροσανατολίσουν λέγοντάς τους ότι ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να τους παρατείνει επί δίμηνο τις συμβάσεις τους.
>Με ομιλία στο εκλογικό του κέντρο, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, θα κλείσει απόψε (8.:00 μ.μ.) τον προεκλογικό του αγώνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Γιάννης Πετράτος κάλεσε όλους τους πολίτες να είναι στην αποψινή ομιλία για να ακούσουν, να κρίνουν, να συγκρίνουν, να σκεφτούν και να αποφασίσουν «με το χέρι στην καρδιά για την πόλη…Τώρα είναι η ώρα για τη μεγάλη σου απόφαση. Τώρα είναι η ώρα για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την αναγέννηση της Πάτρας…» είπε.

Share the Post