ΠΑΣΟΚ: Χαρακτηρίζει τον Σπηλιόπουλο “όψιμο Αλχημιστή” που στηρίζει υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας

3351029-586×420

Η αρχική “κόντρα” Κατσιφάρα – Σπηλιόπουλου στις Περιφερειακές εκλογές για την Δυτική Ελλάδα δίχασε το ΠΑΣΟΚ ή το Κίνημα Αλλαγής της περιοχής.

Όμως το θέμα έχει και συνέχεια…  ο “χαμένος” των εκλογών Κώστας Σπηλιόπουλος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε στήριξη στον Νεκτάριο Φαρμάκη, τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας! Μάλιστα χωρίς κανένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ψηφοδελτίου του (που δηλώνουν “βαμμένοι” ΠΑΣΟΚ) δεν εξέφρασε διαφορετική άποψη.

Το θέμα δεν έμεινε μόνο σε τοπικό επίπεδο… πήρε θέση και το “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο”. Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook χαρακτηρίζει τόσο τον κ. Σπηλιόπουλο όσο και τους υποψηφίους του “όψημους αλχημιστές” και δηλώνει ότι η παράταξη που χάρισε τρεις δεκαετίες ευημερίας και ανάπτυξης στον τόπο, δε θα γίνει δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρεται:

“ΟΨΙΜΟΙ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ

Δολιοφθορά εκ των έσω, στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, ο επί έτη βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σπηλιόπουλος, κατέβηκε κόντρα στον υποψήφιο (νυν) περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα. Ενόψει του Β’ γύρου, ο κ. Σπηλιόπουλος – τρίτος στην κατάταξη – ανακοίνωσε τη στήριξή του, στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας.

Το ψηφοδέλτιο του κ. Σπηλιόπουλου, απαρτιζόταν από ιστορικά ονόματα για το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας (Κατσικόπουλος, Βέρρας, Ανδρικόπουλος), στήθηκε κόντρα στη «γραμμή» που είχε χαράξει η Χαριλάου Τρικούπη, για επίσημη στήριξη στον τρέχοντα περιφερειάρχη.
Θα ήταν μια συνηθισμένη ιστορία διαμάχης των φατριών του Κινήματος για την ανάδειξη των αιρετών ανα την επικράτεια. Κάτι που θεωρούμε υγιές και ορθό καθώς οι τοπικές εκλογές έχουν ιδιαιτερότητες. Επίσης είναι γνωστή η φιλία και πολιτική συμπόρευση του κ. Σπηλιόπουλου με τον «Βάρυς» του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η επίσημη στήριξη στη Δεξιά, από σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, βάζει βόμβα στα θεμέλια της προσπάθειας του ΠΑΣΟΚ για ανακατάληψη της Κεντροαριστεράς. Σε μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικής συναλλαγής, προσπαθούν να εγκλωβίσουν προοδευτικές ψήφους στα δόκανα της Δεξιάς.
Εξάλλου ο κ. Σπηλιόπουλος αποδεικνύει (στο προσκήνιο αυτή τη φορά) ότι για να εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον είναι ικανός για όλα. Σαν ένας όψιμος αλχημιστής, προσπαθεί να κάνει το πράσινο, μπλε.

Ανακοινώνουμε δημόσια και ανοιχτά, κάθε προσπάθεια συμπόρευσης της δημοκρατικής παράταξης με τη ΔΕΞΙΑ θα αντιμετωπίσει χιλιάδες οργίλους παλαιοΠΑΣΟΚους. Η παράταξη που χάρισε τρεις (3) δεκαετίες ευημερίας και ανάπτυξης στον τόπο, δε θα γίνει δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΡΧΟΜΑCTE 2021!”

Το "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο" στηρίζει Κατσιφάρα στην Δυτική Ελλάδα

Share the Post