Παρέμβαση Παπαδημάτου για τα εγκαίνια Ξενοδοχείου:Το ουσιώδες είναι οι επενδύσεις

CACHE_650X650_1_517508-620×377

Στην υπόθεση των εγκαινίων ξενοδοχείου στην Ηρώων Πολυτεχνείου και του προεκλογικού θορύβου που ξεσηκώθηκε, παρενέβη με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος.

Η πλήρης δήλωση Παπαδημάτου έχει ως εξής:

«Τις προηγούμενες ημέρες εγκαινιάστηκε το ξενοδοχείο Moxy που αποτελεί ανακαίνιση του παλιού «Μωρέας» στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η επένδυση αυτή είναι σημαντική για την Πάτρα. Στέλνει ένα μήνυμα τουριστικού μέλλοντος για την πόλη μας και από αυτήν την άποψη είναι ευπρόσδεκτη και με το παραπάνω.

Στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο αμερικανός πρέσβης κ. Τζέφρι Πάϊατ και ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης.

Ο πρέσβης, όπως και όλοι οι εκπρόσωποι ξένων κρατών που βρίσκονται στην Ελλάδα, είναι ευπρόσδεκτος στην Πάτρα. Το είπαμε όταν πρόσφατα κρεμάστηκαν πανό εις βάρος του, το λέμε και τώρα. Επίσης, καλώς έπραξε ο απερχόμενος δήμαρχος και παρέστη στα εγκαίνια μιας σημαντικής επένδυσης στην πόλη μας.

Γνωρίζω καλά τις κομματικές πεποιθήσεις του κ. Πελετίδη. Αν όμως, έστω και την υστάτη ώρα, κατανοεί τη διαφορά μεταξύ της κομματικής του αντίληψης και της δημαρχιακής του ιδιότητας, καλωσορίζω την πρόοδό του.

Σε κάθε περίπτωση, το ουσιώδες δεν είναι που πήγε και με ποιόν μαζί παρέστη ο κ. Πελετίδης, αλλά η υλοποίηση μιας  μεγάλης επένδυσης στην Πάτρα.

Αντιλαμβάνομαι τις εκλογικές σκοπιμότητες, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η προσέλκυση επενδύσεων στην Πάτρα κι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνομαι το ρόλο μου ως επόμενου Δημάρχου Πατρέων».

Share the Post