Παράταξη Αλεξόπουλου: Εκστρατεία λάσπης από οργανωμένο «στρατό» του ΚΚΕ στα social media

alexopoulos-620×420

Στην  εκστρατεία κατατρομοκράτησης κάθε αντίθετης φωνής και κατασυκοφάντησης κάθε αντίθετης άποψης από εργολαβικά στελέχη του ΚΚΕ τα οποία είτε με φανερά είτε με ψεύτικα προφίλ στα social media επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στον κ. Αλεξόπουλο, αναφέρθηκε στην σημερινή του ενημέρωση, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γιάννης Πετράτος.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Περιμένουμε εδώ και δύο εβδομάδες τον κ. Πελετίδη να μας απαντήσει για τα πολλά και καυτά ερωτήματα που του θέτουμε σχετικά με τη διαχείριση των χρημάτων του δήμου, τα έργα- μακέτες, τις απευθείας αναθέσεις, τον τριπλασιασμό των χρεών  στην διάρκεια της θητείας του, και τον ύποπτο κατακερματισμό μελετών για το ίδιο έργο. Και ενώ ο κ. Πελετίδης κρύβεται και δεν μας απαντά, κάνει πώς δεν ακούει, βρισκόμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς κατάστασης για τα ήθη μιας προεκλογικής εκστρατείας στην πόλη μας,  η οποία εξελίσσεται κυρίως στα socialmedia, στις σελίδες της παράταξής μας και στις σελίδες των Πατρινών πολιτών.

Βρίσκεται λοιπόν σε εξέλιξη μια εκστρατεία κατατρομοκράτησης κάθε αντίθετης φωνής, κατασυκοφάντησης κάθε αντίθετης άποψης  από εργολαβικά στελέχη του ΚΚΕ τα οποία είτε με φανερά είτε με ψεύτικα προφίλ, επιτίθενται με χυδαίο τρόπο στον κ. Αλεξόπουλο.

Δείτε ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια προκειμένου να έχετε μια εικόνα του τι συμβαίνει.

Πρόκειται για μια οργανωμένη και κατευθυνόμενη επιχείρηση λάσπης και ύβρεων, από τα ίδια πρόσωπα, από τα ίδια προφίλ, από μια συγκεκριμένη δηλαδή ομάδα  που έχει πάρει εργολαβικά αυτή την δουλειά.

Είναι αυτοί οι εκπρόσωποι του ήθους που επαγγέλλεται το ΚΚΕ; Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι και οι υπερασπιστές των ανθρώπων του λαού;

Αυτοί οι άνθρωποι ζητούν ξανά την ψήφο μας;

Για να την κάνουν τι; Να μας ραπίσουν; Να μας λερώσουν; Να μας τρομοκρατήσουν;

Δεν είναι έτσι οι άνθρωποι του λαού κύριοι. Οι άνθρωποι του λαού έχουν μπέσα. Έχουν αξιοπρέπεια.

Θα μπορούσαμε ξέρετε να σβήσουμε τα χυδαία μηνύματά τους. Τα αφήνουμε όμως για να δουν όλοι οι πολίτες της Πάτρας ποιοι είναι και τι ήθος πρεσβεύουν.

Καλούμε τον κ. Πελετίδη και τους καθοδηγητές του ΚΚΕ να μαζέψουν τάχιστα αυτούς τους οργανωμένους συκοφάντες και υβριστές. Να επιλέξουν έναν καθαρό και τίμιο αγώνα.

Αυτά δεν τα σηκώνει η Πάτρα. Και στις 26 Μαΐου, τα αφήνει μια και καλή πίσω της.

Θα ολοκληρώσω τον κύκλο της ενημέρωσής σας για αυτή την εβδομάδα, με μια ακόμη επισήμανση. Ενώ περιμένουμε τον κ. Πελετίδη να μας απαντήσει ενημερωνόμαστε ότι  στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχει εγκατασταθεί ένα κομματικό μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος, το οποίο και εκτελεί χρέη καθοδηγητή της προεκλογικής της  εκστρατείας.

Αφού λοιπόν δεν έρχεται ο κ. Πελετιδης, αφού όπως φαίνεται άλλος είναι ο δήμαρχος,  ας έρθει o κ. Μπέτσης  να συζητήσει με τον κ. Αλεξόπουλο για τα προβλήματα της Πάτρας. Του απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση».

Share the Post