Ο Σάκης Γκοτσούλιας πήρε το όπλο του- Ο πρώην δήμαρχος καταγγέλλει «πάρτι» απευθείας αναθέσεων

εεεε

Με αλλεπάλληλες αποκαλύψεις που διοχετεύει στο διαδίκτυο μέσω αναρτήσεων του στο Facebook, ο Σάκης Γκοτσούλιαςαποδομεί συστηματικά εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών την απερχόμενη δημοτική αρχή της Δυτικής Αχαΐας, βάλλοντας και σε προσωπικό επίπεδο κατά του δημάρχου Χρήστου Νικολάου, στον οποίο μεταξύ άλλων καταλογίζει και φαινόμενα νεποτισμού!

Ο πρώην δήμαρχος καταγγέλλει ένα «πάρτι» απευθείας αναθέσεων σε «δικούς του» ανθρώπους, επικαλούμενος στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια».

 

125.000 ευρώ σε συγγενή του

για το κόψιμο χόρτων!

 

Βάσει αυτών, σε πρόσφατη ανάρτηση του, ισχυρίζεται για τον Χρήστο Νικολάου τα εξής:

«1) Αναθέσεις σε συγγενικό του πρόσωπο, που απαγορεύεται εκ του νόμου, 80.000 ευρώ συν 45.000 με προφορική εντολή του ιδίου ότι έκοβε χόρτα ως αντιδήμαρχος το 2012 χωρίς να έχει εκ του νόμου, άραγε παρανόμως, την αρμοδιότητα αυτή.

2) Αναθέσεις ύψους περίπου 120.000 ευρώ σε γιο δημοτικού συμβούλου, και εκ νέου υποψήφιο, πρώην εργολάβο».

Ο πρώην δήμαρχος  καταλήγει με την επισήμανση ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις, πάντα με στοιχεία που έχουν αναρτηθεί δημόσια και δεν αμφισβητούνται».

 

«Τάζουν διορισμούς στο εργοστάσιο

απορριμμάτων στο Φλόκα!»

 

Εξάλλου, σε μια άλλη ανάρτηση του, ο Σάκης Γκοτσούλιας αναφέρει ότι «μέσα στον πανικό της η Δημοτική αρχή τάζει διορισμούς στο εργοστάσιο απορριμμάτων στο Φλόκα», ζητώντας μια ξεκάθαρη διευκρίνιση σε σχέση με το καθεστώς λειτουργίας του και τον τρόπο που θα διενεργούνται οι προσλήψεις προσωπικού.

Σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής: «Αν το εργοστάσιο όπως αναφέρει ο Δήμαρχος το διαχειρίζεται ο Φορέας Διαχείρισης, ο οποίος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, οι προσλήψεις θα είναι μέσω ΑΣΕΠ, επομένως με αξιοκρατικά κριτήρια.

Μήπως λοιπόν το εργοστάσιο το πάρει ιδιώτης και το κρύβουν, διότι μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνουν προσλήψεις με βόλεμα;

Άραγε κύριοι της δημοτικής αρχής, πείτε στους δημότες ποιο από τα δύο είναι ψέματα, η εξαγορά ανθρώπινων συνειδήσεων ή ότι το εργοστάσιο θα πάει σε ιδιώτη η διαχείριση του;

Ό,τι και να επιλέξετε, πάντως, ένα είναι σίγουρο, λέτε ψέματα στους δημότες ξεδιάντροπα!!!».

Επιπλέον, ο πρώην δήμαρχος αναφέρεται σε «μία ολιγομελή αυταρχική, αλαζονική, ανήθικη, ομάδα που διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα για την διατήρηση της στην εξουσία με κάθε τρόπο», προαναγγέλλοντας ότι «έπεται και η συνέχεια, πάντα με στοιχεία και όχι με ψέματα».

Σημειώνεται ότι η παράταξη του Σάκη Γκοτσούλια κατεβαίνει στις εκλογές με την αντίστοιχη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» του Σπύρου Μυλωνά, στο πλαίσιο προγραμματικής συμφωνίας, η οποία (όπως τονίζεται χαρακτηριστικά) θα βγάλει από το τέλμα τη Δυτική Αχαΐα.

 

Share the Post