Ο Νίκος Νικολόπουλος ζητά να… υιοθετήσει την πλατεία Γεωργίου

nikolopoulos-12-620×420

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ολοκλήρωσε χθες τον εκλογικό της κύκλο για το 2019 και όπως επισημαίνουν τα στελέχη της βάζει πλώρη για τις δημοτικές εκλογές το 2023.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ανταπόκριση που βρήκαν οι πρωτοβουλίες της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ την τελευταία εβδομάδα.
Ειδικότερα,οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση  “η δημόσια τοποθέτησή του για αναφανδόν στήριξη των Φαρμάκη- Αλεξόπουλου εκτιμήθηκε, διότι ήταν σύμφωνη με τις δεσμεύσεις του, που αναγγέλθηκαν προ του αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής”.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Προχωράμε μπροστά με όπλο την αξιοπιστία της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ». Με την ταύτιση των προγραμματικών λόγων και πράξεων μας. Εμείς έχουμε ήσυχη της συνείδηση μας. Άλλοι κυκλοφορούν με χαμηλωμένο βλέμμα…»

Στο μεταξύ από σήμερα κιόλας η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» υλοποιεί το σχεδιασμό της δράσης της, για να παρουσιασθεί πανέτοιμη μόλις αναλάβει τα καθήκοντά της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά την επίσημη αναγγελία της σταυροδοσίας, ο Νίκος Νικολόπουλος και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης θα συσκεφθούν και η πρώτη απόφαση που θα ληφθεί θα είναι ο ορισμός σκιωδών αντιδημάρχων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση: “στο πλαίσιο των καινοτόμων παρεμβάσεων της, η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα ζητήσει από τη νέα Δημοτική Αρχή την “υιοθέτηση” της πλ. Γεωργίου! Ήτοι, δενδροφύτευση, πότισμα, λίπανση των δέντρων και έγκαιρος έλεγχος για την αποφυγή ασθενειών .

Παράλληλα, η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα ζητήσει να αναλάβει το βάψιμο των πορτών του Δημαρχείου με επίβλεψη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» αναμένει το πράσινο φως από τον Δήμο, προκειμένου να προχωρήσει σε δενδροφυτεύσεις και καλλωπισμό του πλατανόδασους και των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μαιζώνος”.

Share the Post