Έξι ακόμη ενεργοί πολίτες στο πλευρό του Θεόδωρου Μπαρή για τον Δήμο Ερυμάνθου

rsz_ypopsifioi-620×420

Ολοκληρώθηκε μετά και την παρουσίαση των έξι νέων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, τον Θεόδωρο Μπαρή.

Έξι ακόμη ενεργοί πολίτες που τάσσονται στο πλευρό του Θεόδωρου Μπαρή καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις για τον Δήμο Ερυμάνθου.

Άνθρωποι με ενεργό συμμετοχή και δράση στα κοινά που αγαπούν τον τόπο τους.

Χρήστος Α. Σμυρνής

Ο Χρήστος Α. Σμυρνής γεννήθηκε στο Βασιλικό. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Επαγγελματικά ασχολείται με αντιπροσωπείες- εμπόριο. Έχει μια μακροχρόνια ενασχόληση με τα κοινά και μερικές από τις θέσεις που κατείχε είναι, Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ν Αχαΐας, καθώς και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού.

Αθανασία Αποστολοπούλου

Η Αθανασία Αποστολοπούλου  είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εργάζεται στο νομό Αχαΐας. Είναι κόρη του Αποστολόπουλου Γεώργιου, επί χρόνια διευθυντή στα σχολεία της Ερυμάνθειας και των Πατρών από το Γάλαρο Τριταίας και της Κωνσταντινοπούλου Χριστίνας από το Μάνεσι Τριταίας. Παράλληλα, ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο  πρόγραμμα «Επιστήμες της Αγωγής» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και στο πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Κύπρου.

Παναγιώτης Λαλιώτης

Ο Παναγιώτης Λαλιώτης κατάγεται από την Χαλανδρίτσα Ερυμάνθου. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Γεωργακοπούλου και έχουν οχτώ παιδιά.

Δημήτρης Παρασκευόπουλος του Παναγιώτη

Ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος του Παναγιώτη, είναι δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου. Κατάγεται και κατοικεί στην Πλατανόβρυση Δήμου Ερυμάνθου, είναι έγγαμος με τρία παιδιά και Πρόεδρος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας.

Ζώης Μαρτζάκλης του Γεωργίου

Ο Ζώης Μαρτζάκλης του Γεωργίου κατοικεί στο Σταυροδρόμι Δήμου Ερυμάνθου. Είναι αγρότης στο επάγγελμα και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου. Είναι έγγαμος και πατέρας πέντε παιδιών.

Ντόρα Παλούμπη – Σκέντζου

Η Ντόρα Παλούμπη- Σκέντζου κατάγεται από την Δαφνούλα.  Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος και απασχολείται στον ιδιωτικό τομέα.

Share the Post