ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ: Την Κυριακή, οι Πατρινοί έχουν… μία επιλογή για την Πάτρα – Διανομή ενημερωτικού υλικού με… ηλεκτρικά ποδήλατα

IMG-051a8e900a811dde84c54b6c7912dde4-V-620×420

Το στίγμα της νέας αντίληψης των πραγμάτων που χρειάζεται η πόλη για να αλλάξει ώστε από την ακινησία να περάσει στην αναγέννηση, το δίνει η παράταξη “Πάτρα: Η δική μας πόλη” ακόμα και μέσα από τις περιοδείες των στελεχών της.

Η διανομή του έντυπου ενημερωτικού υλικού του συνδυασμού και του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου, στο κέντρο της Πάτρας,έγινε χθες με …ηλεκτρικά ποδήλατα και με τη συμμετοχή και πολλών νέων παιδιών που στηρίζουν την προσπάθεια να μεταμορφωθεί η πόλη ακολουθώντας τη σύγχρονη εποχή.

Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για κάθε Πατρινό που συνάντησε την ομάδα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων μαζί με τα παιδιά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα. Αλλά παράλληλα, η πρωτοβουλία αποτέλεσε ευκαιρία ώστε οι άνθρωποι της πόλης να αντιληφθούν, για μία ακόμα φορά, τους στόχους και το όραμα των ανθρώπων οι οποίοι στελεχώνουν τον συνδυασμό πλαισιώνοντας την προσπάθεια του Νίκου Τζανάκου.

«Για εμάς, ο εκσυγχρονισμός της Πάτρας δεν είναι λόγια. Είμαστε άνθρωποι της πράξης που θέλουμε η πόλη μας να συμβαδίζει με τις νέες τεχνολογίες, τις νέες αντιλήψεις, με ό,τι πιο πρωτοποριακό. Θέλουμε η Πάτρα να διατηρεί την ομορφιά του χθες αλλά παράλληλα να αξιοποιεί τα υπέρ του σήμερα και να προχωρά με ταχύτητα στο αύριο», είναι το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης Νίκου Τζανάκου.

 

 

 

Μια δημοτική παράταξη που ευθύνεται που η Πάτρα απέκτησε ΠΡΩΤΗ στην Ελλάδα:

 

  • Κανονισμό Καθαριότητας, (καταργώντας την αφισορύπανση βελτιώνοντας την εικόνα της πόλης),
  • Κανονισμό Λειτουργίας Καταστημάτων Εστίασης,
  • Ηλεκτρονικό Ληξιαρχείο, Δίκτυο Οπτικών Ινών και πολλά άλλα,

 

είναι η ομάδα που ΞΕΡΕΙ και ΜΠΟΡΕΙ να φέρει το καινούργιο, σεβόμενη το περιβάλλον, σεβόμενη το δικαίωμα κάθε Πατρινού να ζει ανθρώπινα, σε μια πόλη όπου θα μπορεί να σχεδιάζει και να ονειρεύεται το αύριο με προοπτική και αισιοδοξία…

Share the Post