Νεκτάριος Φαρμάκης: «Τη Δευτέρα το… πιο γλυκό ξημέρωμα για τη Δυτική Ελλάδα!»

093_LowResolutionForInternet-1-620×420

Με φίλους και στενούς συνεργάτες πέρασε το Σάββατο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, αφού προηγουμένως είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στο εκλογικό του κέντρο, στην Πάτρα, λίγες ώρες πριν τις περιφερειακές εκλογές του β’ γύρου.

Ο κ. Φαρμάκης υποδεχόμενος τους πολίτες, αλλά και μιλώντας με τους συνεργάτες του, μίλησε για μία προεκλογική περίοδο που του προσέφερε γνώσεις και συναισθήματα, αλλά και τον ώθησε να γίνει ακόμα πιο αποφασιστικός και τολμηρός για την «επόμενη μέρα».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθησή του για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα σηματοδοτήσει αλλαγή εποχής στη Δυτική Ελλάδα, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Δευτέρα θα φέρει το… πιο γλυκό ξημέρωμα για όλους στη Δυτική Ελλάδα, για την οποία αξίζει κάθε κόπος προκειμένου να αναδείξει την πραγματική της δύναμη».

Παράλληλα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συνεργάτες του και κυρίως προς τους υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους του συνδυασμού του και από τους τρεις νομούς, υπογραμμίζοντας ότι ήταν τιμή του που τόσοι πολλοί και ικανοί άνθρωποι τον εμπιστεύτηκαν και συντάχθηκαν μαζί του στον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ανεξαρτήτως της εκλογικής επιτυχίας τους ή όχι, το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του θα συνεχίσουν να αποτελούν τους στενούς συνεργάτες του και τους «πρωτεργάτες» της προσπάθειας που θα ξεκινήσει για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Περιφέρειας. «Ο τόπος μας έχει ανάγκη από πολλά καλά χέρια και μυαλά για να πάει μπροστά», είπε.

ΤΟ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 500»!

Ωστόσο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προχώρησε και ένα «βήμα» πιο πέρα, καταθέτοντας και μία ρηξικέλευθη σκέψη για την αξιοποίηση του συνόλου των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, όλων των συνδυασμών!

«Εφόσον, με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας αναλάβουμε την ευθύνη διοίκησης στην Περιφέρεια, θα ήθελα να αξιοποιήσω το σύνολο των ανθρώπων που έδωσαν τον αγώνα τους για την Δυτική Ελλάδα και πιστεύω ότι πέρα από ιδεολογικές διαφορές, μας ενώνει όλους ο τόπος μας και η αγάπη μας γι’ αυτόν. Πάνω από 500 άνθρωποι συμμετείχαν στις περιφερειακές εκλογές και μπορούν να αποτελέσουν τα μάτια και τα αυτιά όλων μας, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στη νέα εποχή, όπου η συνεργασία και η συμμετοχική δημοκρατία δεν μπορούν να παραμένουν άλλο πια, μόνο ένα σύνθημα κενό περιεχομένου. Για τον λόγο αυτό, θα καλέσω τους αρχηγούς των παρατάξεων και θα τους ζητήσω να δημιουργήσουμε από ένα άτυπο όργανο ανά νομό, αποτελούμενο από όλους τους υποψήφιους. Αυτό το όργανο, όχι μόνο θα συζητάει για τα τοπικά θέματα, αλλά και θα εισηγείται τα θέματα προς συζήτηση και απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο» εξήγησε ο κ. Φαρμάκης, καταλήγοντας: «Η νέα Δυτική Ελλάδα, μόνο με όλους μαζί, θα πάει πολύ ψηλά!»

Share the Post