Νεκτάριος Φαρμάκης: «Προϋπόθεση ευημερίας και ανάπτυξης η δημόσια ασφάλεια»

IMG_0467

«Ενώπιος ενωπίω» με τους ανθρώπους που έχουν ταχθεί να διαφυλάττουν την ασφάλεια των πολιτών και την κοινωνική ειρήνη βρέθηκε την Πέμπτη στην Πάτρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε τα, Α’, Β’ και Γ’ Αστυνομικά Τμήματα Πατρών, καθώς επίσης, το Τμήμα Μεταγωγών, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, το Τμήμα Τροχαίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, καθώς και την Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των επαφών με τους ανώτερους αξιωματικούς, αλλά και με τους απλούς και μάχιμους αστυνομικούς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αλλά και να επιβεβαιώσει τον μεγάλο αγώνα που καθημερινά δίνουν αυτοί οι άνθρωποι, πολλές φορές ακόμα και πέρα από τα τυπικά τους καθήκοντα, για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας και τάξης.
Δεσμεύτηκε δε, ότι ως επόμενος Περιφερειάρχης θα κάνει κάθε τι αναγκαίο, προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική αστυνομία και να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας στην τοπική κοινωνία, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί εξαιτίας άκαιρων και ανεύθυνων πολιτικών επιλογών.

«Η ασφάλεια του πολίτη και η διαφύλαξη της περιουσίας του, αποτελούν συστατικό στοιχείο της δημοκρατίας και προϋπόθεση κοινωνικής ειρήνης και ευημερίας. Κατά συνέπεια η ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας και όχι μόνο για την εκάστοτε πολιτική και φυσική ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Υπό αυτό το πρίσμα, η παράταξή μας ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή που θα μετατρέψει την Περιφέρεια σε πραγματική τοπική διακυβέρνηση, θα δημιουργήσει θέση Βοηθού Περιφερειάρχη και εντεταλμένου συμβούλου, ειδικά για τα θέματα ασφάλειας και διαρκούς συντονισμού με τα Σώματα Ασφαλείας στη Δυτική Ελλάδα. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημόσια ασφάλεια, στο πλευρό των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των λιμενικών μας» τόνισε ο Νεκτάριος Φαρμάκης.

Share the Post