Νίκος Τζανάκος: Μένουμε πιστοί και προσηλωμένοι μόνο στο συμφέρον της πόλης

ΝΙΚΟΣΤΖΑΝΑΚΟΣΙΙI-550×420

«Απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μου που μοιράστηκαν το όραμα μου για την Πάτρα, υιοθετώντας τις ρεαλιστικές προτάσεις ανάπτυξης της πόλης μαςκαι ψηφίζοντας την παράταξη «Πάτρα: Η δική μας πόλη».

 Δυστυχώς, σε αυτή τη χρονική συγκυρία οι εκλογές για τον Δήμο της Πάτρας χρησιμοποιήθηκαν ως πεδίο σύγκρουσης και αναμέτρησης κομματικών δυνάμεων, κάτι που τελικά εγκλώβισε το εκλογικό σώμα. Κατ’ εμάς, αυτό ήταν που η πόλη έπρεπε πάση θυσία να αποφύγει αφού η ατζέντα των θεμάτων ξέφυγε από το ουσιαστικό ζητούμενο των Αυτοδιοικητικών εκλογών.

 Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα στελέχη της παράταξής μας, σέβομαι και σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της πλειοψηφίας των Πατρινών πολιτών. Μένουμε, ωστόσο, πιστοί και προσηλωμένοι στην αρχική μας ξεκάθαρη θέση, ότι η απόλυτη προτεραιότητα, πάνω από όλους και όλα, είναι μόνο το συμφέρον της πόλης.

 Αυτό μου επιβάλλει η μακρόχρονη καθαρά Αυτοδιοικητική διαδρομή μου, που αποτελούσε, και εξακολουθεί να αποτελεί, συνειδητή επιλογή μου, αυτό επιβάλει η αγάπη μου για την πόλη μου και την τοπική κοινωνία.Με βάση αυτό προχωράμε στην επόμενη μέρα, με γνώμονα να υπηρετήσουμε τους συνδημότες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη της παράταξης και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους με τους οποίους, κάτω από αντίξοες συνθήκες, δώσαμε έναν σκληρό αλλά έντιμο και ειλικρινή αγώνα για την πόλη τη δική μας, για την Πάτρα των παιδιών μας.

 Αυτή η κοινή και όμορφη διαδρομή μας δεν ανακόπτεται από το εκλογικό αποτέλεσμα, διότι έχει αφετηρία και τελικό προορισμό τις ανάγκες της πόλης για τις οποίες θα είμαστε πάντα, όλες και όλοι παρόντες».

Share the Post