Νίκος Παπαδημάτος: Ο πρώην Δήμος Μεσσάτιδας παραμένει ξεχασμένος. Εμείς θα δουλέψουμε για την ανάπτυξή του και την λύση των προβλημάτων

papad-3

Σε μια ακόμη εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Παπαδημάτου πλήθος συμπολιτών συγκεντρώθηκε για να ακούσει τις θέσεις και το πρόγραμμά του και να συνομιλήσει με υποψηφίους του συνδυασμού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του πρώην Δήμο Μεσσάτιδας και μίλησε στο κέντρο «Βελούχι», όπου δεκάδες κάτοικοι παρακολούθησαν την ομιλία του.

Ο Νίκος Παπαδημάτος στάθηκε ιδιαίτερα στα εκκρεμή προβλήματα της περιοχής και δεσμεύθηκε πως από την επομένη των εκλογών θα δρομολογήσει λύσεις. Συγκεκριμένα μίλησε για την ανάγκη επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου, τον εκσυγχρονισμό του παλιωμένου οδικού δικτύου, την ανάγκη ενίσχυσης του ηλεκτροφωτισμού, αλλά και την προώθηση της δενδροφύτευσης στην περιοχή.

Ακόμη υπογράμμισε την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στην τοπική αστική συγκοινωνία με ενίσχυση των δρομολογίων και με μίνι μπας, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Share the Post