Μηνύματα νίκης από κάθε «γωνιά» της Αιγιάλειας λαμβάνει η Βασιλική Ψυχράμη

20190502_161636

Το σφυγμό των δημοτών απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο το Δήμο Αιγιαλείας αγγίζει η υποψήφια Δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, εισπράττοντας σε κάθε επίσκεψή της την θετική ανταπόκριση του κόσμου και την πεποίθηση ότι η ίδια και η παράταξή της «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» αποτελούν την ιδανική επιλογή για τον Δήμο Αιγιαλείας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, η υποψήφια Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της, πραγματοποίησε επαφές με πολίτες, ενώ παρέστη σε θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις οποίες άλλωστε τιμούσε πάντα και όχι μόνο εν μέσω προεκλογικής περιόδου…

Έτσι, την Τρίτη 30 Απριλίου, παραμονή Πρωτομαγιάς, υποψήφιοι της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» παρέστησαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στα Σελιανίτικα από τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο «Φ.Ο.Σ.» και στην Τέμενη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Ένωση», ενώ ανήμερα την Πρωτομαγιά η υποψήφια Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες της παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις σε Άνω Ζήρια και Άκολη, συγχαίροντας τους διοργανωτές για τις όμορφες γιορτές.

Το απόγευμα της Τετάρτης 1η Μαΐου παρέστη στον Εσπερινό που τελέσθηκε για την γιορτή του Αγίου Αθανασίου στον Ιερό Ναό στην ομώνυμη συνοικία του Αιγίου, ενώ την επομένη, Πέμπτη 2 Μαΐου παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο Κουνινάς. Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε την Ανατολική Αιγιάλεια και συγκεκριμένα τον Καλαμιά και τον Πλάτανο. Ακολούθως, μετέβη στην Παραλία Πλατάνου όπου έλαβε μέρος στην λιτανεία της ιεράς εικόνας για την γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Τέλος, την Παρασκευή, ανήμερα της εορτής της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής, παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες με ευλάβεια και φέτος συμμετείχε πολύς κόσμος.

Οι επαφές της Βασιλικής Ψυχράμη και των συνεργατών της συνεχίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Δυτική Αιγιάλεια και συγκεκριμένα σε Σαρκουνά, Δαμακίνι και Σαλμενίκο.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην υποψήφια Δήμαρχο και τα μηνύματα νίκης, που λαμβάνει σε κάθε «γωνιά» της Αιγιάλειας αποδεικνύουν ήδη την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της. Οι πολίτες συνειδητοποιούν πως η Βασιλική Ψυχράμη είναι ο άνθρωπος που και θέλει και μπορεί να φέρει στο Δήμο Αιγιαλείας την πρόοδο και την ευημερία!

Share the Post