Με Παπαδημάτο ο Παπαδάκης

700-702×459-620×371

Μια από τις πλέον αξιόλογες υποψηφιότητες σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί αυτή του καθηγητή της Νευροχειρουργικής Νίκου Παπαδάκη, που θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» του Νίκου Παπαδημάτου.

Η προσωπικότητα του διεθνούς κύρους και αντινοβολίας καθηγητή προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Παπαδημάτου, λαμβανομένου υπόψιν του γεγονότος πως ο Νίκος Παπαδάκης κατέρχεται για πρώτη φορά σε εκλογική αναμέτρηση.

Άλλωστε δεν είναι τυχαία η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, προ εβδομάδων, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος”.

Ο Νίκος Παπαδημάτος ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνω τη συμμετοχή του καθηγητή της Νευροχειρουργικής Νίκου Παπαδάκη στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας.

Ο Νίκος Παπαδάκης είναι ένας ζωντανός μύθος της Νευροχειρουργικής με διεθνή φήμη και αναγνώριση. Είναι ταυτόχρονα ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών αφού με την πολύχρονη διδακτική, ερευνητική και χειρουργική του δράση εκτόξευσε το κύρος της Σχολής σε όλη τη χώρα και όχι μόνο.

Ο Νίκος Παπαδάκης δεν είναι απλώς ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Είναι ένα αληθινό κόσμημα για την παράταξή μας ενώ η παρουσία του στα κοινά της πόλης περιποιεί τιμή σε ολόκληρη την πατραϊκή κοινωνία.

Εκφράζω εγκάρδιες προσωπικές ευχαριστίες προς τον κ. Ν. Παπαδάκη για την απόφασή του να μετάσχει στο ψηφοδέλτιό μας, συμμετοχή που μας τιμά ιδιαίτερα».

Share the Post