Μεγάλη συγκέντρωση Αλεξόπουλου στα Βραχνέικα: «Τώρα είναι η ώρα για την Πάτρα- Και είναι στο χέρι μας» – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ-1-34-620×420

Σε μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση στη κατάμεστη αίθουσα του Σταυροπούλειου Πνευματικού Κέντρου Βραχνείκων, μίλησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια εξόδου της Πάτρας από το τέλμα.

«Δεν είναι μόνο ανάγκη  να βγει η πόλη από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια. Είναι και χρέος μας να το επιχειρήσουμε όλοι μαζί. Χρέος μας απέναντι στην πόλη, απέναντι στους νέους ανθρώπους, απέναντι στις γενιές που έρχονται και θα μας ρωτήσουν “εσείς τι κάνατε για την Πάτρα μας;” Τι θα απαντήσουμε σε αυτά τα παιδιά; Ότι την αφήσαμε έρμαιο στις κομματικές εμμονές ορισμένων; Ότι επιτρέψαμε να την οδηγήσουν προς τα πίσω, την ώρα που άλλες μικρότερες πόλεις φεύγουν με ταχύτητα προς τα μπρος και μας προσπερνούν; Ότι αδιαφορήσαμε την ώρα της ευθύνης;» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος και συνέχισε: «Τώρα είναι η ώρα για να γίνει η μεγάλη αλλαγή. Και αυτή η αλλαγή είναι στο χέρι μας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων αναφέρθηκε στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της παράταξής του, στις ενέργειες, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, στην διεκδίκηση και αξιοποίηση των μεγάλων έργων, στην κοινωνική πολιτική που είναι άλλο πράγμα από την επίδειξη φιλανθρωπίας και βεβαίως στην καθημερινότητα του πολίτη και τη καθημερινότητα που βιώνουν οι κάτοικοι των πρώην δήμων που συνενώθηκαν και η οποία είναι εικόνα εγκατάλειψης.
«Βάζουμε μια τελεία σε όλα αυτά στις 26 του Μάη και ξεκινάμε από την αρχή» τόνισε.

Σήμερα, στις 21.00 το βράδυ ο κ. Αλεξόπουλος θα μιλήσει  στα Ζαρουχλέικα,στην καφετέρια Κυρόσιμος και αύριο Σάββατο, 18 Μαΐου, στις 20.30,  στην Παραλία, στο καφενείο Πατσού στου Μουρτά.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 21.00 θα γίνει ομιλία στην Οβρυά, στο καφενείο Γιαννόπουλος.

Την Τρίτη 21 Μάϊου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική του ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στις 20.30 το βράδυ και με αυτή θα ολοκληρωθεί
και θα κορυφωθεί ο κύκλος των ομιλιών του, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες δράσεις ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες έως και την παραμονή της εκλογικής διαδικασίας.

Share the Post