Κοινοτικόν: Επιλογή Δημάρχου χωρίς …άνωθεν υποδείξεις!

ntrinias

Το “Κοινοτικόν” σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου για το Δήμο της Πάτρας ήταν ηχηρό και ως εκ τούτου ξεκάθαρο. Η εκ των υστέρων προσπάθεια δημιουργίας «αντι-» μετώπων είναι μια κατασκευή, η οποία δεν απασχολεί τη δημοτική μας κίνηση.

Ως Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν, πιστεύουμε στις αρχές της άμεσης και αδιαμεσολάβητης δημοκρατίας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι συνδημότες μας διαθέτουν και μνήμη και κρίση προκειμένου να επιλέξουν το νέο Δήμαρχο της πόλης, χωρίς άνωθεν υποδείξεις και προτροπές. Η μόνη έκκληση που κάνουμε προς αυτούς είναι να μην εξαντληθεί η συμμετοχή τους στα κοινά με την ψηφοφορία της Κυριακής, αλλά να συνεχιστεί με την άμεση ενεργοποίησή τους στα ζητήματα της πόλης μετά τις εκλογές.

Σε όλο το προηγούμενο διάστημα καταθέσαμε και διαδώσαμε τις προγραμματικές αρχές με τις οποίες διαμορφώσαμε τη δική μας εναλλακτική πρόταση, την οποία μερίδα συμπολιτών μας επιδοκίμασε την περασμένη Κυριακή ψηφίζοντας το συνδυασμό μας. Το παραπάνω πλαίσιο προγραμματικών αρχών δεσμεύει τη Δημοτική Κίνηση Κοινοτικόν και με βάση αυτό θα οργανώσουμε την παρουσία και την παρέμβασή μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο καμία παράταξη δεν έχει πλέον την απόλυτη πλειοψηφία συμβούλων. Το γεγονός αυτό δημιουργεί αυξημένες ευθύνες αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει και αυξημένες δυνατότητες ουσιαστικής παρέμβασης για την προώθηση στοιχείων του προγράμματός μας και αυτή την ευκαιρία θα την εκμεταλλευτούμε αποκλειστικά προς όφελος της πόλης.

Share the Post