Κατσιφάρας: Το έργο μας αναγνωρίζεται από τον κόσμο

gko-45-31-620×420

Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο της Περιφέρειας, τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε –και συνεχίζεται– ώστε οι υποδομές στη Δυτική Ελλάδα να βελτιωθούν, το οικονομικό κλίμα ν’ αναθερμανθεί, να στηριχθεί η παραγωγή και η κοινωνία και παράλληλα να εξασφαλιστούν περισσότεροι πόροι και άρα και περισσότερες ευκαιρίες για τους πολίτες».

Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας σε περιοδεία του το πρωί της Πέμπτης 2 Μαΐου στην Κρέστενα και στην Ανδρίτσαινα.

Στις επαφές που είχε με τους πολίτες ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στα οδικά έργα που υλοποίησε ή υλοποιεί η Περιφέρεια στην περιοχή, με ιδιαίτερη αναφορά στο δρόμο Κρέστενα-Ανδρίτσαινα-Επικούρειος Απόλλωνας (Διάσελλα –Μπαρακίτικα) αλλά και σε παρεμβάσεις που ενισχύουν το πλαίσιο κοινωνικής προστασίας των πολιτών, όπως η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Ανδρίτσαινας–Κρεστένων.

Παράλληλα, επεσήμανε και τα άμεσα ανακλαστικά που έδειξε η Περιφέρεια για την αντιμετώπιση ζημιών που σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο εξαιτίας θεομηνιών ή κατολισθήσεων.

Τον κ. Κατσιφάρα στις επαφές του στην Κρέστενα και στην Ανδρίτσαινα συνόδευαν στελέχη του συνδυασμού από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Στην Ανδρίτσαινα ο Περιφερειάρχης επανέλαβε ότι πέραν των βασικών προγραμματικών αρχών του συνδυασμού του, για την Ηλεία η άμεση προτεραιότητα είναι η κατασκευή της Ολυμπίας Οδού, στο σύνολο του φυσικού και τεχνικού αντικειμένου του έργου. «Αυτό σημαίνει ότι ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα φτάσει έως το Καλό Νερό και την Τσακώνα, καλύπτοντας στο σύνολό της την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.

 

Απ. Κατσιφάρας: "Το έργο μας αναγνωρίζεται, οι πολίτες βλέπουν αποτελέσματα" (φωτο)
Απ. Κατσιφάρας: "Το έργο μας αναγνωρίζεται, οι πολίτες βλέπουν αποτελέσματα" (φωτο)
Απ. Κατσιφάρας: "Το έργο μας αναγνωρίζεται, οι πολίτες βλέπουν αποτελέσματα" (φωτο)

Share the Post