Θεόδωρος Μπαρής: Καινούργια μέρα ξημερώνει για τον Ερύμανθο

mparis-3-620×420

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου με ποσοστό 61,19% αναδείχθηκε από την πρώτη Κυριακή ο Θεόδωρος Μπαρής, επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία για τον Ερύμανθο”. 

Ο Δήμος Ερυμάνθου ήταν ο μοναδικός του νομού που ανέδειξε έτσι νικητή από την πρώτη Κυριακή, με τον Θόδωρο Μπαρή να συνεχίζει την παράδοση που άφησε ο απερχόμενος δήμαρχος, Θάνος Καρπής.

Ο Διαμαντής Κανελλόπουλος και ο συνδυασμός του “Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο”, συγκέντρωσε 34.82% και ο Παναγιώτης Σκιαδάς με την “Λαϊκή Συσπείρωση Ερυμάνθου”, κατέγραψε ποσοστό 3.99%. Ο νέος Δήμαρχος, οι υποψήφιοι και εκατοντάδες πολίτες πανηγύρισαν τη νίκη στη Χαλανδρίτσα, αλλά στο Σταυροδρόμι, όπου μίλησε ο κ. Μπαρής.

Ο ίδιος σχολιάζοντας το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσε: «Mια καινούργια ημέρα ξημερώνει για τον Ερύμανθο. Η ημέρα της μεγάλης αλλαγής. Η νίκη δεν είναι του συνδυασμού μας, είναι όλων των δημοτών μας. Ανήκει στο λαό του Δήμου Ερυμάνθου που μας έδωσε ισχυρή εντολή για να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Ο Δήμος γυρίζει σελίδα και κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία, όραμα και προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας. Δεσμευόμαστε σε όλους τους δημότες ότι θα σταθούμε αντάξια στο πλευρό τους, θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και θα υλοποιήσουμε σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί να παλέψουμε για τον Δήμο που μας αξίζει».

Share the Post