Η συγκέντρωση του Γιώργου Ρώρου στην Πλατεία Τριών Συμμάχων

IMG_0751

Ανανεώνοντας το ραντεβού των πολιτών με την ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών στις 2 Ιουνίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος δήλωσε πως όταν οι «πόλεις τολμούν, νικούν!».

Στην μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού που έγινε για συμβολικούς λόγους στην πλατεία Τριών Συμμάχων μπροστά από το άνθινο ρολόι, ο κ. Ρώρος τόνισε πως στις 26 Μαΐου η Πάτρα σπάει τα δεσμά με το παρελθόν και τους ανθρώπους του.

Κάλεσε τους Πατρινούς να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού που τάζουν λαγούς και πετραχήλια και σπεκουλάρουν στις πλάτες των εργαζομένων κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε συνυποψηφίους του, οι οποίοι όπως είπε έχουν αποδείξει στην πράξη ότι δεν κάνουν…

«Ήλθε η ΩΡΑ να σπάσουμε την εγκατάλειψη και τη μιζέρια», τόνισε και ανέπτυξε τους βασικούς άξονες και τις προτεραιότητες του συνδυασμού

«Ζητάμε την υποστήριξη σας και την ενεργή συμμετοχή σας σε αυτόν τον αγώνα, για ένα Δήμο με προοδευτικό αποτύπωμα που θα έχει ως βασικές αρχές, την πρόοδο, τη διαφάνεια, τη συμμετοχή, το διάλογο και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Για να πάψει η Πάτρα να είναι καταδικασμένη σε ξεπερασμένες και αναχρονιστικές πολιτικές. Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα πρόκληση με τα εφόδια που αυτή η κυβέρνηση, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας παρέδωσε, κάνοντας πράξη όλα όσα η Πάτρα οραματιζόταν επί χρόνια για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της, για να αποκτήσει προοπτική και να βρουν διέξοδο οι νέοι της άνθρωποι. Είμαστε εδώ και θα νικήσουμε!», κατέληξε.

Τον Γιώργο Ρώρο κάλεσε στο βήμα ο ένας εκ των εκπροσώπων Τύπου του συνδυασμού, Θ. Μενεγής.

Στη συγκέντρωση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ έδωσαν τον παλμό, ενώ μεταξύ άλλων, παρέστησαν η αναπλ. Υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης και Κώστας Σπαρτινός, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.α.

Share the Post