ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ»

MYLONAS-SPYROS

Στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα μπροστά από το εκλογικό κέντρο της παράταξης μας, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του, ενώ στην συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ» και υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρος Μυλωνάς, θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας.

Ο Σπύρος Μυλωνάς ανακοινώνοντας σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην ολομέλεια της παράταξης είπε:

«Το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου, παρουσιάζουμε τα στελέχη τους συνδυασμού μας και ταυτόχρονα εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο. Ήρθε η στιγμή να παρουσιάσουμε στους πολίτες τους ανθρώπους μαζί με τους οποίους δίνουμε καθημερινά τη μάχη για τις εκλογές σε κάθε χωριό και πόλη του δήμου μας. Είναι οι Δυμαίες και οι Δυμαίοι με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την ίδια αγάπη και μαζί θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και μια Νέα Αρχή για τη Δυτική Αχαΐα την επομένη των εκλογών.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που αγαπούν και πονούν τον τόπο μας, που τους πληγώνει η εικόνα εγκατάλειψης των χωριών μας, που τους προβληματίζει η αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να δώσουν το παρόν και να στρατευτούν μαζί μας στο προσκλητήριο ενότητας και αγώνα για να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας, για να αποκτήσουν οι θεσμοί στον δήμο μας την θέση που τους αρμόζει, για να νικήσει η δημοκρατία και η διαφάνεια, για να γίνει η Δυτική Αχαΐα ο τόπος που πράγματι αξίζει να ζεις.»

 

Η Δυτική Αχαΐα αξίζει καλύτερη ηγεσία !!!

 

Σας περιμένουμε όλους !!!

Share the Post