ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Ο ιατρός Βασίλης Καραμπελιάς υποψήφιος με τον δήμαρχο Χρήστο Νικολάου

IMG_9121

Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» , με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστο Νικολάου, ανακοινώνει την συμπόρευση με έναν ακόμα καταξιωμένο συνδημότη. Μετά από συζήτηση και τη διαπίστωση κοινής αγωνίας για τα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα και την πορεία της περιοχής, με τη Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου συστρατεύεται στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019 ο ιατρός- χειρουργός κ. Βασίλης Καραμπελιάς.

Ο κ. Βασίλης Καραμπελιάς κατάγεται από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής, έχει υπηρετήσει στο Περιφερειακό Αγροτικό Ιατρείο Τραγανού, με ειδικότητα Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Έχει εκλεγεί 1ος στις εκλογές της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας (το 2011), έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και συνεχή συμμετοχή σε συνέδρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2013 διετέλεσε αναπλ. Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» , θέση από την οποία συνέβαλε καθοριστικά στο να παραμείνει ανοικτό το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας .

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα και συνεργάζεται με Ιατρικά Κέντρα στην Αθήνα. Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, δήλωσε, σχετικά:

«Άνθρωποι, με αναγνωρισμένη κοινωνική προσφορά, γνώσεις και όρεξη για έργο, έχουν θέση κοντά μας στο δήμο, για να καταφέρουμε όλοι μαζί, να ολοκληρώσουμε το σχέδιο ανάπτυξης του τόπου μας. Το όραμά μας, με τη συνεργασία όλων, θα γίνει πράξη».

Share the Post