“Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο”: Υποψήφιες η Ειρήνη Λεχουρίτη και η Θεοδώρα Παναγοπούλου

4481898_0

Η Ειρήνη Λεχουρίτη, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και η Θεοδώρα Παναγοπούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, θα είναι υποψήφιες με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας δυο ακόμη νέες γυναίκες, με περγαμηνές, με διακρίσεις και αναφορές στον επιστημονικό ή επαγγελματικό τους χώρο. Προσωπικά τους εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Κατσιφάρας.

Η ΕΙΡΗΝΗ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗ

lehoyriti_eirini_aitnia.jpg

Η Ειρήνη Λεχουρίτη γεννήθηκε το 1986 στο Αγρίνιο όπου και μεγάλωσε. Είναι κόρη του Γεώργιου Λεχουρίτη, Προέδρου του ΙΝΚΑ Ελλάδος και της Λαμπρινής Κολοβού φυσικοθεραπεύτριας και Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Επίσης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resources Management) του Alba Graduate Business School.

Σήμερα είναι εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα.

 

Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

panagopoyloy_theodora_1.jpg

Η Θεοδώρα Παναγοπούλου γεννήθηκε το 1990 και κατοικεί στην Πάτρα. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης, είναι κάτοχος Πτυχίου Κομμωτικής (ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ). Μιλάει Αγγλικά και έχει Πτυχίο ECDL. Σήμερα, εργάζεται ως υπάλληλος στον Ιδιωτικό Τομέα.

Share the Post