«Δυτική Αχαΐα- Νέα εποχή»: Τις βασικές θέσεις του Συνδυασμού του παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Αναστασόπουλος

dimos-logo

Τις βασικές θέσεις του προγράμματός του, παρουσίασε σε συγκέντρωση πολιτικών στελεχών και φίλων του ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Αθανάσιος Αναστασόπουλος, υπογραμμίζοντας τις προτάσεις- δεσμεύσεις του Συνδυασμού του «Δυτική Αχαΐα- Νέα εποχή».

Ο κ. Αναστασόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την ανταπόκρισή τους στο όραμά του για την αναβάθμιση και αναμόρφωση του Δήμου και της περιοχής, στάθηκε στις κυριότερες παρεμβάσεις που θα δρομολογήσει ως νέα Δημοτική Αρχή:

-Δημιουργία με ευθύνη του Δήμου: Λατομείου, Κατασκήνωσης, Camping, Πλαζ και Δημοτικού χώρου δωρεάν στάθμευσης οχημάτων.

-Δημιουργία Δημοτικού Παιδικού Σταθμού και Παιδικών χαρών, στα Δημοτικά Διαμερίσματα.

-Κατασκευή γηπέδων 5χ5 για τη νεολαία

-Σύσταση Κινητού Ιατρικού Κέντρου, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

-Γεωπόνοι σε όλα τα Δημ. Διαμερίσματα και Κτηνίατροι στα Διαμέρισμα της Ωλενίας, του Λαρισσού και την Μόβρης.

-Γεωτρήσεις για νερό, ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των αγροτών.

-Κατασκευή δύο μαρίνων για τα κότερα

-Διάνοιξη αγροτικών δρόμων και μόνιμος καθαρισμός χαντακιών.

-Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τον καθαρισμό των παραλιών και των υποδομών των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

-Λειτουργία σε καθημερινή βάση των Δημοτικών Διαμερισμάτων, από τις 8 το πρωί, έως τις 8 το βράδυ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, που μέχρι σήμερα αναγκάζονται να καταφεύγουν στο Δημαρχείο για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεών τους.  

 

Επίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας δεσμεύτηκε, ότι από τις βασικές προτεραιότητες της θητείας του, θα είναι η συντήρηση και επισκευή όλων των δρόμων και η ασφαλτόστρωση των χωματόδρομων.

Όπως επίσης, η ενίσχυση και επέκταση του Δημοτικού φωτισμού, σε όλα τα Διαμερίσματα.

Ο κ. Αναστασόπουλος τόνισε ότι θα κάνει πράξη την αποκεντρωμένη διοίκηση του Δήμου, δίδοντας ρόλο και αρμοδιότητες στα Δημοτικά Διαμερίσματα, ενώ επανάλαβε ότι θα διαθέσει την αμοιβή του Δημάρχου, υπέρ των απόρων συμπολιτών του, καθώς και για τη δημιουργία Δημοτικών δωρεάν φροντιστηρίων.

Τέλος, ο κ. Αναστασόπουλος, διεκήρυξε ότι θα επιβάλει όρους απόλυτης διαφάνειας στα οικονομικά του Δήμου, μείωση του λειτουργικού κόστους του Δήμου κατά τουλάχιστον 50% και απαγόρευση των απ’ ευθείας αναθέσεων από τον Δήμο.

Καθώς επίσης και την δημιουργία 1.000 θέσεων εργασίας, για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου. 

Share the Post