Γρ. Αλεξόπουλος: Η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία θέλει έναν δήμο με σύγχρονη αντίληψη και αναπτυξιακή προοπτική

alexopoulos-620×420

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους 15.500 πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους στον πρώτο γύρο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους 214 υποψηφίους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μας, υπερβαίνοντας κομματικές γραμμές, συγκροτώντας έναν πραγματικά ανεξάρτητο, πολύχρωμο, πολυσυλλεκτικό συνδυασμό.

Συγχαίρω τον κ. Πελετίδη για την εκλογική του επίδοση κατά την αναμέτρηση του α΄ γύρου των εκλογών.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι υπάρχει η κοινωνική πλειοψηφία που μπορεί να οδηγήσει σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής όσο και αν αυτό ακούγεται δύσκολο.

Χαμένες μάχες είναι μόνο αυτές που δεν δίνονται.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έγινε νομίζω σαφές, ότι οι οκτώ από τις δώδεκα παρατάξεις που λάβαμε μέρος στις εκλογές συμφωνούμε σε μια μίνιμουμ βάση αρχικά,  σε ένα πολιτικό σχέδιο το οποίο είναι διαφορετικό από αυτό που εκφράζει και εκπροσωπεί η σημερινή δημοτική αρχή. Θέλουμε το δήμο μπροστάρη για την ανάπτυξη, θέλουμε μια πόλη εξωστρεφή, θέλουμε θέσεις εργασίας, θέλουμε μια όμορφη, δημιουργική πόλη με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Αυτό το πολιτικό σχέδιο, θεωρούμε ότι το επικρότησε η κοινωνική πλειοψηφία της πόλης με ποσοστό που αγγίζει το 60%. Θεωρούμε ότι αυτή η κοινωνική πλειοψηφία την ερχόμενη Κυριακή μπορεί να οδηγήσει στη μεγάλη ανατροπή. Στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι και να διεκδικώ. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη»..

Share the Post