Γρ. Αλεξόπουλος: «Ετοιμοπόλεμοι για τη μάχη της Κυριακής»

pip

Mε τους υποψηφίους του συνδυασμού της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών και του συντονισμού του εκλογικού αγώνα.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας σε ιδιαίτερα θετικό και αισιόδοξο κλίμα, παρουσία όλων των υποψηφίων που κατάρτισαν τον συνδυασμό της παράταξης, οι οποίοι δηλώνουν «ετοιμοπόλεμοι» για τη μάχη της δεύτερης Κυριακής.

Στόχος είναι να προσεγγιστούν οι ψηφοφόροι που με την ψήφο τους κατέδειξαν την επιθυμία τους για αλλαγή πολιτικής, ψηφίζοντας παρατάξεις που παρουσίασαν ένα αφήγημα για την Πάτρα εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που υπηρετεί η παρούσα δημοτική αρχή. Ο αγώνας ξεκίνησε από σήμερα το πρωί και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση έως το τέλος της εβδομάδας.

«Είμαστε πανέτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι. Θα παλέψουμε για να πείσουμε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τις οκτώ παρατάξεις που συγκλίνουν στην αναγκαιότητα της αλλαγής πορείας για την πόλη, ότι μπορούμε να δώσουμε μαζί τη μάχη και να την κερδίσουμε. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Το 60% των Πατρινών, στέλνει με την ψήφο του αυτό το μήνυμα. Οφείλουμε να τους ακούσουμε. Είναι για όλους μας η ώρα της ευθύνης απέναντι στην Πάτρα» δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

Share the Post