Γούτος: «Ο άλλοτε σιωπηλός και «αφ’ υψηλού» κ.Καλογερόπουλος, έχει γίνει υπερφίαλος προπαγανδιστής – Βλέπει τη δεύτερη ήττα του και είναι πανικόβλητος»

ΓΟΥΤΟΣ – ΦΩΤΟ
Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε  η παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση στην παράταξη «αιγιάλεια τώρα» του κ. Δ. Καλογερόπουλου:
«Ο κ.Καλογερόπουλος, μπροστά στο εκλογικό του αδιέξοδο, συνεχίζει να δηλητηριάζει την τοπική πολιτική ζωή,πανικόβλητος μπροστά στη δεύτερη ήττα του…που έρχεται την Κυριακή.

– Ψεύδεται ασύστολα και πάλι, παρουσιάζοντας τον κ. Γούτο ως αποτέλεσμα συναπόφασης παλιών δημάρχων.

Δεν είναι αλήθεια!

– Εσκεμμένα αποκρύπτει ο κ.Καλογερόπουλος,  ότι ο κ.Γούτος  ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον Οκτώβριο του 2018 και η ενοποίηση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, υπό αυτόν, με πλατιά στήριξη στο πρόσωπό του, έγινε αρκετούς μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2019.

-Μιλά ο κ. Καλογερόπουλος για «γεννήτορες» δημάρχους που στηρίζουν τον κ.Γούτο.
Ο υποστηρικτής του το 2010 (β’ γύρο) κ. Καραφωτιάς και ο συνοδοιπόρος του δήμαρχος κ. Παναγόπουλος το 2014….τότε ήσαν καλοί και τώρα ξαφνικά έγιναν κακοί «γεννήτορες»;Η αλήθεια είναι μία.

Τον έμαθαν καλά, κατάλαβαν τον υπόγειο ρόλο του και δεν τον θεωρούν κατάλληλο για Δήμαρχο!

Αυτή είναι η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν είναι συκοφαντία!

Τώρα στηρίζουν το ΝΕΟ, το ΚΑΘΑΡΟ, το ΑΦΘΑΡΤΟ και το ΕΛΠΙΔΟΦΟ.

Συμπέρασμα: Ο άλλοτε σιωπηλός και «αφ’ υψηλού» υποψήφιος δήμαρχος κ.Καλογερόπουλος, ξαφνικά έχει γίνει υπερφίαλος, με τις καθημερινές του ανακοινώσεις!

Γιατί άραγε;
Βλέπει από ΣΗΜΕΡΑ …ότι σύντομα  θα είναι το ΧΘΕΣ και δεν αντέχει στη σύγκριση με το ΑΥΡΙΟ. 
«Το ποτάμι της ενωμένης κοινωνίας δεν γυρίζει πίσω και την Κυριακή θα …πνίξει αυτόν και τα περίεργα σχέδιά του»!

Share the Post