Γιώργος Ρώρος: Ο Δήμος και σε ρόλο “ενοικιαστή Αirbnb”

qoblqmbzyx5c5c6242ad9b2

Το ακούσαμε κι αυτό!.. Μετά το ρόλο του ψήστη και τα σουβλάκια, η δημοτική Αρχή της Πάτρας αναλαμβάνει και ρόλο «ενοικιαστή Αirbnb»… Στελέχη της δημοτικής Αρχής λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε η προσεχής λειτουργία ξενώνα για τους άστεγους σε πολυκατοικία επί της Μπουκαούρη και Γούναρη κι επειδή η Πάτρα όπως παραδέχονται δεν έχει μεγάλο αριθμό αστέγων (!) θα χρησιμοποιεί τα «λουξ δωμάτια» για τη φιλοξενία καλλιτεχνών που έρχονται για το Διεθνές Φεστιβάλ ή άλλες εκδηλώσεις…

Δηλώσεις που αποκαλύπτουν αφενός τις πραγματικές προθέσεις της δημοτικής Αρχής να πλήξει μετά το χώρο της εστίασης και τους ξενοδόχους κι αφετέρου τις «κορώνες» του ΚΚΕ για τον πραγματικό αριθμό των αστέγων στην Πάτρα, τους οποίους και χρησιμοποιεί για πολιτικούς λόγους.

Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά…

Με πραγματική έκπληξη παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα τα «κροκοδείλια» δάκρυα των υποψήφιων Δημάρχων της Πάτρας, Αλεξόπουλου, Παπαδημάτου, που με περισσό θράσος εκμεταλλεύονται τον πόνο και την αγωνία εκατοντάδων συμπολιτών οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη μάστιγα της ανεργίας.

Βρέθηκαν στα δικαστήρια, δήθεν για να στηρίξουν τον αγώνα των πρώην εργαζομένων του Δήμου μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, φροντίζοντας όμως να φωτογραφηθούν για να γίνει ακόμη πιο πιστευτό το εμπόριο ελπίδας που κάνουν.

Από τη μία πλευρά ο Πελετίδης να εκμεταλλεύεται πολιτικά το θέμα τάζοντας προεκλογικά επαναπρόσληψή τους διαμαρτυρόμενος για την ανεργία όταν ο ίδιος έχει αφήσει τη ΔΕΥΑΠ χωρίς οργανόγραμμα και, κατά συνέπεια, είναι υπεύθυνος για την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας  σε αυτήν και από την άλλη ο Αλεξόπουλος να εμφανίζεται ως υποστηρικτής τους, όταν αφενός ο ίδιος από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη κι αφετέρου οι πολιτικές που υπηρετεί τους έχουν… αδειάσει!..

Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για το 34% της ανεργίας στην Πάτρα αλλά και για το 28% πανελλαδικά που παρέδωσαν στην κυβέρνηση Σύριζα. Πρέπει να απολογηθούν για το 60% της ανεργίας των νέων και για την μετανάστευση χιλιάδων παιδιών στο εξωτερικό.

Η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ εξ αρχής είχε θέσει το μείζον αυτό θέμα στον Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση το οποίο κυριάρχησε και σε πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας του συνδυασμού με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο στο γραφείο του, ζητώντας μόνιμες θέσεις εργασίας, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά στις υπηρεσίες του Δήμου και στους δημοτικούς οργανισμούς αλλά και συγκεκριμένα μέτρα για τη μείωση του ποσοστού της ανεργίας, ειδικά των νέων, στην Πάτρα.

«Βασιλικός θα γίνω…»

Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης στην Αίγλη, οι γυναίκες υποψήφιες της παράταξης  Γιώργος Ρώρος/Ώρα Πατρών, διοργανώνουν την επόμενη συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας με το κοινό της Πάτρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 18 Μαΐου  στις 12.30 μ.μ.,   στην πλατεία Γεωργίου Α, στον ΕΣΠΕΡΟ, συνοδεία μουσικής από την Ιόνια Ορχήστρα. Θα υπάρξουν και αρωματικές εκπλήξεις… για όσους  θα έρθουν για να γνωρίσουν τις υποψήφιες του συνδυασμού. Τίτλος της εκδήλωσης «Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου».

Share the Post