Απόστολος Κατσιφάρας: Πάμε στο αύριο με εφόδια τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη

kattttttttttttttttt

“Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Σας θέλουμε κοντά μας και την ερχόμενη Κυριακή. Για να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, με σχεδιασμό και όραμα. Με τις δικές μας ανεξάντλητες δυνάμεις, με τη στήριξη της κοινωνίας», ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας κατά τις συναντήσεις που είχε με πολίτες στις συνοικίες Ψαροφάι και Άνθειας της Πάτρας.

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός, επεσήμανε ότι θέτει στο επίκεντρο πάνω από όλα τον άνθρωπο και πρόσθεσε ότι όλα όσα πραγματοποιήθηκαν είχαν αφετηρία την αλήθεια, τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη: «Γιατί αν κάτι παραμένει σταθερό στην πορεία μας, αν κάτι παραμένει αναλλοίωτο, είναι η αδιαπραγμάτευτη αρχή μας να ενώνουμε. Να ενώνουμε τις προσδοκίες, τα “θέλω”, τις αγωνίες και τα όνειρα, να ενώνουμε τις δυνάμεις όλων για δημιουργία».

Ο κ. Κατσιφάρας απεύθυνε κάλεσμα συστράτευσης όλων των στελεχών και των φίλων του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» και ενότητας των προοδευτικών δυνάμεων ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι «θα αποφασίσουμε αν θέλουμε να υλοποιηθεί ένα καθαρό σχέδιο που μεταμορφώνει μέρα με την ημέρα τη Δυτική Ελλάδα. Θα αποφασίσουμε εν τέλει αν μας αξίζει η ελπίδα για ένα κοινό μέλλον, επιτρέποντας τη συνέχιση και ολοκλήρωση ενός στρατηγικού σχεδίου που βγάζει τη Δυτική Ελλάδα οριστικά από την απομόνωση. Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Από αυτή την πορεία νίκης δεν πρέπει να λείπει κανείς» κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

Τον κ. Κατσιφάρα κατά τις επισκέψεις του συνόδευαν στελέχη του συνδυασμού του. Τις επόμενες μέρες ο Περιφερειάρχης θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην Αιτωλοακαρνανία, στην Αχαΐα και στην Ηλεία.

Share the Post