Απόστολος Κατσιφάρας: Κάθε επαφή με τους πολίτες είναι και ένα μήνυμα νίκης για την Κυριακή

kats

«Κάθε επαφή με τους πολίτες είναι και ένα μήνυμα στήριξης και νίκης για τις εκλογές της Κυριακής. Είναι ένα μήνυμα ανταμοιβής στο έργο μας και στον σχεδιασμό μας για το αύριο της Δυτικής Ελλάδας», ανέφερε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας μετά τις συναντήσεις που είχε με δημοτικούς υπαλλήλους στις κεντρικές Υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και στην ΔΕΥΑΠ, όπως επίσης με υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών στη Γ’ ΔΟΥ και το ΣΔΟΕ.

Ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε ότι «την Κυριακή το κύριο διακύβευμα είναι η συνέχιση μιας σίγουρης και ασφαλούς πορείας στο μέλλον, με συντεταγμένες τις δυνάμεις της κοινωνίας και την κοινωνία αφετηρία και προορισμό μας ή η επιστροφή σε αποτυχημένες λογικές του χθες που ευθύνονται για τις μεγάλες περιόδους στασιμότητας της Δυτικής Ελλάδας».

Ο Περιφερειάρχης στις επαφές του με τους δημοτικούς υπαλλήλους επεσήμανε ότι η Περιφέρεια με συνεχή προσπάθεια και διεκδίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει πόρους που σήμερα τροφοδοτούν την ανάπτυξη, ενισχύουν την Αυτοδιοίκηση και καλυτερεύουν τις συνθήκες ζωής στις πόλεις και στις ημιαστικές περιοχές.

Παράλληλα, όπως πρόσθεσε, μέσα από διεκδίκηση και τεκμηριωμένο σχεδιασμό βρέθηκαν σε δύσκολες περιόδους χρήματα ώστε να στηριχθεί η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα, οι αγρότες, οι νέες και οι νέοι που αναζητούν επαγγελματική διέξοδο και ευκαιρίες καριέρας.

Αναφορά έκανε ο κ. Κατσιφάρας και στο μέτρο της διαθεσιμότητας, επαναλαμβάνοντας ότι «δεν το επιτρέψαμε τότε, δεν θα επιτρέψουμε και σε καμία άλλη στιγμή να διαταραχθεί το καθεστώς εργασίας των υπαλλήλων και ν’ ανατραπεί η ζωή οικογενειαρχών. Δώσαμε εξετάσεις και θα ξαναδώσουμε αν χρειαστεί».

Ο κ. Κατσιφάρας είχε, επίσης, συναντήσεις με δεκάδες πολίτες στο κέντρο της Πάτρας. «Είναι κάτι παραπάνω από καθαρό ότι η κοινωνία είναι μαζί μας. Είναι κοντά σ’ εκείνους που σε πολύ δύσκολες στιγμές στάθηκαν δίπλα στον πολίτη. Με έργα, όχι με λόγια. Με πράξεις και όχι με υποσχέσεις».

Τον κ. Κατσιφάρα κατά τις επισκέψεις του συνόδευαν στελέχη του συνδυασμού του. Τις επόμενες μέρες ο Περιφερειάρχης θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην Αιτωλοακαρνανία, στην Αχαΐα και στην Ηλεία.

Share the Post