Αποχώρησε με αιχμές! Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΜΠΕΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

4444-15

Τελικά ο Νίκος Κατσαμπέρης από τους ΑΝΕΛ  δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, μετά το δημοσίευμα του «Kόσμου». Σύμφωνα με το δημοσίευμα,  ο Νίκος Κατσαμπέρης είχε κάνει κατά το παρελθόν αναρτήσεις που ήθελαν τον Γιώργο Παπανδρέου να …ατενίζει μια θηλιά με συνοδεία ένα εμπρηστικό, υβριστικό κείμενο. Μάλιστα, ο κ. Κατσαμπέρης,  είχε περιλάβει κανονικά τον πρώην πρωθυπουργό, υπό τον τίτλο «Δείτε τι έκανε ο μεγάλος προδότης Γιώργος Παπανδρέου».

Το κείμενο που είχε αναρτήσει στο παρελθόν, έλεγε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε 5 φορές το 2009 χρήματα από το παγκόσμιο ταμείο, ότι έδωσε τα συμβόλαια των ασφαλίστρων στον αδελφό του, και άρχισε πελώρια καμπάνια δυσφήμισης κατά τη Ελλάδας, ότι πλαστογράφησε το έλλειμμά  μας στην ΕΣΤΑΤ και ότι ο αδελφός μεταπώλησε τα ασφάλιστρα από τα οποία η οικογένεια κέρδισε 5 δις». Σε άλλη ανάρτησή του μάλιστα είχε περιλάβει και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ποστάροντας θέμα με τον τίτλο «ομολογία Βενιζέλου για την φυλακή».

Μετά το δημοσίευμα ο Κώστας Σπηλιόπουλος δεν συμπεριέλαβε τον κ. Κατσαμπέρη στα πρόσωπα που ανακοίνωσε ως υποψηφίου στον νομό Ηλείας. Λίγες μέρες μετά ο ίδιος  με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ανακοίνωσε με αιχμές εναντίον του Κώστα Σπηλιόπουλου ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

H ανακοίνωση Κατσαμπέρη

“Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Στις 18/3/2019 συναντηθήκαμε κατόπιν επιθυμίας του, στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Πύργο, με τον ανεξάρτητο κατά δήλωσή του, υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Κώστα Σπηλίοπουλο, και συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το Νομό Ηλείας και γενικά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Συμφωνήσαμε να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον συνδυασμό του. Τελικά, σας ενημερώνω ότι δεν συμμετέχω στη διαδικασία αυτή αρνούμενος να συμπράξω σε μικροπολιτικά παιχνίδια και πισώπλατα μαχαιρώματα τα οποία είναι έξω από τη δική μου λογική και το συμφέρον του τόπου μας. Καλό Πάσχα σε όλους μας.”

Share the Post