Αιγιάλεια-ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Οι δημότες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο χθες που μας φέρνει προβλήματα και ένα αύριο με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την επίλυσή τους»

ΓΟΥΤΟΣ
Τις λύσεις για το σήμερα αλλά και για το αύριο της Αιγιάλειας, τις οποίες διαθέτει ο Συνδυασμός της Νίκης «Αιγιάλεια Αύριο», προκρίνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος.
Με βάση τις ανάγκες της περιοχής, οι άμεσες ενέργειες που θα κάνει η αυριανή  Δημοτική του Αρχή είναι:
 – Η οριστική επίλυση του θέματος των σκουπιδιών, με σχέδιο που διαθέτει.
–  Η σύσταση, για πρώτη φορά, αντιδημαρχίας καθημερινότητας, για την άμεση     αντιμετώπιση παραπόνων και αιτημάτων των δημοτών.
–  Η αποκέντρωση υπηρεσιών στους τέως δήμους, με επιστροφή σ’ αυτούς           προσωπικού και μέσων, για άμεση εκτέλεση εργασιών.
– Η αναβάθμιση του τουριστικού τομέα, για πρώτη με αυτόνομη αντιδημαρχία        τουρισμού και πρόγραμμα προβολής και ανάπτυξης.
– Μηδενισμός όλων των δημοτικών τελών, ως κίνητρο σε επενδυτές για νέες          ξενοδοχειακές μονάδες
– Αναβίωση, από την πρώτη χρονιά, του θεσμού «Ανθεστήρια – Ελίκεια» ως          κορυφαίου στην ιστορία της περιοχής, με πολλαπλά οφέλη.
– Μείωση του κόστους στο νερό και στα δημοτικά τέλη, έως και 50%
– Εναέρια σύνδεση την άνω πόλης του Αιγίου με την παραλία, για αύξηση της         επισκεψιμότητας
– Μηδενισμός των τελών  καθαριότητας, σε περιοχές με υψηλή ανακύκλωση
– Προτεραιότητα στην αγροτική οδοποιία και στον ηλεκτροφωτισμό  

Ο Χρήστος Γούτος δήλωσε:
« Οι δημότες, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι μόνο εμείς δουλέψαμε σκληρά και καταλήξαμε υπεύθυνα σε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις. Άλλοι αρκέστηκαν στο χθες και στη συνήθη προεκλογική τακτική της προγραμματικής θεωρίας και της έκθεσης ιδεών.
Άλλωστε, πολλά από τα προβλήματα του τόπου μας, όταν κατείχαν  θέσεις ευθύνης , επί πολλά χρόνια, δεν τα αντιμετώπισαν.
Γιατί να πιστέψουμε ότι θα το κάνουν αύριο;
Οι δημότες καλούνται, να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα χθες που μας φέρνει προβλήματα και ένα αύριο με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για την επίλυσή τους, και εγγύηση την ενωμένη ομάδα ανθρώπων που ξέρουν και μπορούν περισσότερα.
Οι δημότες καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα στο χθες και στο μέλλον».

Share the Post