Φαρμάκης: “Η Δυτική Ελλάδα είναι ένας τόπος γεμάτος από παραδόσεις και ιστορία”

IMG_0439

Μεταξύ φίλων και συμπολιτών, πέρασε τις μέρες του Πάσχα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, που για μία ακόμα φορά βρέθηκε και στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Την Τρίτη του Πάσχα, ο κ. Φαρμάκης βρέθηκε ση Γαστούνη, όπου συμμετείχε στη λιτανεία της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καθολικής, αλλά και το έθιμο της καύσης του Ιούδα, σημειώνοντας ότι η Δυτική Ελλάδα, σε κάθε περιοχή της, είναι μία περιοχή γεμάτη με έθιμα, παραδόσεις και ιστορία, δηλαδή στοιχεία που αποτελούν
τον ζωντανό και διαχρονικό «πλούτο» της, γεγονός που κάνει ακόμα πιο έντονο το αίσθημα της εγκατάλειψης και της μιζέριας στην οποία έχει υποπέσει η περιοχή.

Ίδια ακριβώς αίσθηση αποκόμισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και τις προηγούμενες μέρες, κατά τις οποίες είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις περιφορές των Επιταφίων στα Κοιμητήρια της Πάτρας και την Αναστάσιμη Ακολουθία στο Αγρίνιο.

Σημειώνεται πως κατά τις τελευταίες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ο κ. Φαρμάκης επισκέφθηκε το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών και να συνομιλήσει με ανθρώπους που καινοτομούν και έχουν ξεκινήσει start up επιχειρήσεις, καθώς επίσης και τις διοικήσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, συνομίλησε με τους εκπροσώπους του τομέα της έρευνας, αλλά και της επιχειρηματικότητας για τις δυνατότητες που υπάρχουν, κυρίως όμως για τα προβλήματα και τις ελλείψεις.

Share the Post