Υποψήφιος με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Χρήστος Γιαχαλής

54435403_10213305615942224_8371286646003335168_o

Την υποψηφιότητά του με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο ανακοίνωσε  ο Χρήστος Γιαχαλής. Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την παράταξη ‘’Πρωτεύουσα ξανά!’’, όπου επικεφαλής της είναι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος προέρχεται από την αυτοδιοίκηση, έχει όραμα για την πόλη, αλλά κυρίως γνώση γι‘ αυτήν. Σε μια πόλη που καταρρέει , όχι μόνο από την οικονομική κρίση αλλά και από την εσωστρέφειά της και τον κομματικό δογματισμό της δημοτικής Αρχής: Αντιπροτείνουμε την ανάπτυξη ως μοχλό μείωσης της ανεργίας, την συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και προπαντός τη σύνθεση διαφορετικών απόψεων, με μόνο στόχο να κάνουμε την Πάτρα Πρωτεύουσα ξανά!.

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1969. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά ως μέλος της σπουδάζουσας νεολαίας στην σχολή του ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓIΟΥ, ιχθυοκομείας – αλιείας, συμμετέχοντας στο συμβούλιο του ΤΕΙ ως εκπρόσωπος των σπουδαστών και στο Δ.Σ. των σπουδαστών. Το 1997 εκλέγομαι μέλος του Δ.Σ. του εκπολιτιστικού συλλόγου Λεύκας, όπου για 6 χρόνια χρημάτισα γραμματέας, ταμίας και μέλος. Μία στάση 6 χρόνων ήταν αρκετή και από το 2009 είμαι γραμματέας, μέλος, αντιπρόεδρος και τα τελευταία 4 χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου. Έχω θητεύσει ως πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του 22 δημοτικού σχολείου και σήμερα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Δεμενίκων. Είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας ‘’ΗΘΟΣ ΠΟΙΕΙ’’ και της χορευτικής ομάδας του συλλόγου.

Η Πάτρα μας δικαιούται να γίνει Πρωτεύουσα ξανά!, να γίνει κοιτίδα αθλητικών γεγονότων, να έχει ανάπτυξη και όχι ανεργία, να είναι προσβάσιμη για όλους τους πολίτες, να γίνει τουριστικός προορισμός μέσα από τον πολιτισμό και την θρησκεία, να είναι μία πόλη πολιτιστική πρωτεύουσα μέσα από το καρναβάλι της”.

Share the Post