Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και ο Βασίλειος Βλάχος

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να θέσω υποψηφιότητα στο πολυσυλλεκτικό σχήμα «Πρωτεύουσα Ξανά!» ως διαμερισματικός σύμβουλος κεντρικού διαμερίσματος Πάτρας. Η πόλη μας χρειάζεται ριζικές παρεμβάσεις για να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Οι προτάσεις και ο σχεδιασμός για την νέα Πάτρα είμαι βέβαιος ότι θα της δώσουν την παλιά της αίγλη και τους νεοτερισμούς που απαιτούνται για να βαδίσει στο μέλλον με αξιώσεις. 
Κατάγομαι από την Πάτρα, είμαι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Eίμαι απόστρατος Αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και της Σχολής Πολέμου Αξιωματικών. Υπηρέτησα σαν υποδιοικητής σε μονάδα υποστήριξης της Πολεμικής Αεροπορίας.
Είμαι πρώην αθλητής στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της αθλητικής λέσχης ΦΑΕΘΩΝ, μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας, μέλος του Δ.Σ Ελληνοσερβικής φιλίας Άγιος Σάββας-Αγία Σοφία.
Σήμερα είμαι φοιτητής του παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, υπεύθυνος συσσιτίου της Αγίας Σοφίας και ταμίας της συντονιστικής γραμματείας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πάτρας.
Η βαθιά φιλία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μας συνδέει με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο με παρακίνησε να στρατευτώ στο πλάι του και να ενστερνιστώ το όραμά του. Επιθυμώ να θέσω εαυτόν στην υπηρεσία του κοινού καλού και να συνδράμω στην προσπάθεια να κάνουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε ανθρώπινη και φιλική στους συμπολίτες μας.

Share the Post