Υποψήφιοι με τον Νίκο Παπαδημάτο, Θεοδωρόπουλος, Νικολάου, Ξυλιάς

papadimatos-nikolaou-theodoro-xilias-620×420
Την ενεργή τους συμμετοχή στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου με την συμμετοχή τους στον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Παπαδημάτου “Πάτρα Ενωμένη μπορούμε” ανακοινώνουν σήμερα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης “Νέα Πόλη”, Ανδρέας Νικολάου, Θεόδωρος Ξυλιάς και Νίκος Θεοδωρόπουλος.
Μετά από συνάντηση με τον κ. Παπαδημάτο οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

«Στηρίζουμε τον Νίκο Παπαδημάτο και συμμετέχουμε στον συνδυασμό ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ μπορούμε»

“Αγαπητοί συνδημότες, Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Πάτρας. Στα χρόνια που έρχονται θα πρέπει να μην χαθούν αναπτυξιακές ευκαιρίες για τον τρίτο Δήμο της χώρας.

 Ευκαιρίες που δυστυχώς χάθηκαν λόγω της στείρας πολιτικής που ακολούθησε η σημερινή δημοτική αρχή. Το κλίμα συνεννόησης που επιχειρήσαμε να μεταφέρουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο προσέκρουε πάντα στην μονολιθική κομματική γραμμή. Η πλειοψηφία επέμενε σε έναν καταγγελτικό ανούσιο λόγο, που κόστισε στην πόλη.

Σήμερα πρέπει όλοι να δούμε την πραγματικότητα. Τα μεγάλα ζητήματα της Πάτρας έμειναν άλυτα. Για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος, για να μην γιγαντωθούν εκκρεμή ζητήματα, δεν μπορεί να μένουμε απαθείς , διοργανώνοντας μονάχα πορείες διαμαρτυρίας.

Με συνεννόηση και συναίνεση πρέπει να διεκδικήσουμε ότι δικαιωματικά ανήκει στην Πάτρα μας. Η ενότητα πρέπει να είναι το κυρίαρχο συστατικό στοιχείο αυτής της προσπάθειας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος  Νίκος Παπαδημάτος με την εμπειρία, την γνώση και τον μεστό του λόγο, που «ακουμπά» πάντα σε σοβαρή επιχειρηματολογία, είναι ο εγγυητής αυτής της νέας προσπάθειας. Τασσόμαστε στο πλευρό του, στηρίζοντας ενεργά, με την συμμετοχή μας, τον αγώνα του για μια Πάτρα ενωμένη, που θα γίνει εξωστρεφής και δεν θα φοβάται την αναμέτρηση με τις προκλήσεις του αύριο.”

Νίκος Θεοδωρόπουλος,Δημοτικός Σύμβουλος

Ανδρέας Νικολάου, Δημοτικός Σύμβουλος

Θεόδωρος Ξυλιάς, Δημοτικός Σύμβουλος

Share the Post