Το πρόγραμμα του παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος

dsc_1577

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων King George Hall στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, μίλησε χθες ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος.

Στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρεται:

“Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, ώστε η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, ανάγκασε πολλούς από τους συμπατριώτες μας να μείνουν εκτός και να παρακολουθούν την ομιλία εκ περιτροπής με αυτούς που βρίσκονταν ήδη όρθιοι εντός της αίθουσας.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας, ο κ. Παπαδόπουλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την τεράστια ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του συνδυασμού, έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της θητείας του ως Δήμαρχος Καλαβρύτων, το διάστημα από το 1999 μέχρι το 2009.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του, τονίζοντας ότι είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς που διαρκώς εμπλουτίζεται και αναρτάται ανά τομείς στην ιστοσελίδα του συνδυασμού anexartitikinisi.com. Παρουσίασε τους βασικούς άξονες και τομείς, που αφορούν την καθημερινότητα, τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό, τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, τις υποδομές.

Επεσήμανε, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στη συμπεριφορά της νυν δημοτικής αρχής, ότι:

“Το υψηλό εκλογικό  ποσοστό και η νίκη από την πρώτη Κυριακή, αν αναγνωστεί σωστά λειτουργεί ως μεγαλύτερη ευθύνη για χρηστή και αποτελεσματική  διακυβέρνηση του τόπου. Εάν όμως διαβαστεί λάθος, το αποτέλεσμα είναι ο αποκλεισμός της κοινωνίας και η αίσθηση ότι ο δήμος είναι ιδιοκτησία. Τότε οδηγούμαστε σε υπερέκταση του εγώ, σε  αδιαφανή, μεροληπτική και κυρίως παρεΐστικη άσκηση της εξουσίας” ενώ συμπλήρωσε ότι “Η χρηστή διαχείριση, φίλες & φίλοι, είναι στάση ζωής και πολιτική απόφαση. Τη στάση ζωής μου την ξέρετε. Πολιτική απόφαση είναι η δέσμευση όλων των συνεργατών μου.”

Αναφερόμενος εκτενώς στο έργο του Συνεταιρισμού μίλησε για “το θαύμα του Α.Γ.Σ. Καλαβρύτων το οποίο και αναγνώρισαν άπαντες, απ’ τον ίδιο τον πρωθυπουργό κατά την εδώ επίσκεψή του και από την πλειονότητα των πολιτικών αρχηγών σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, μέχρι τον παραγωγό στο πιο απομακρυσμένο σημείο του δήμου μας”, ενώ κατέληξε λέγοντας:

“Όλα αυτά, φίλες & φίλοι δεν χτίζονται από μόνα τους. Χτίζονται με κόπο και μόχθο  ζωής, με υψηλή διαχειριστική επάρκεια και συνεργασία. Μόνο έτσι χτίζονται.”

Τέλος, αφού παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, τους οποίου ο κόσμος υποδέχτηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα, έκλεισε με κάλεσμα σε “πάνδημη συμμετοχή για να οδηγήσουμε το Δήμο Καλαβρύτων στην επόμενη μέρα.”

 

Share the Post