Το βράδυ της Τρίτης (21:00) τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»

niklopouos1-1

Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και στεγάζεται στο ιστορικό νεοκλασικό κτίριο στη συμβολή της πλατείας με την οδό Γεροκωστοπούλου, θα πραγματοποιήσει στις 9 το βράδυ της Τρίτης, 7 Μαΐου 2019, η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, του υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Νικολόπουλου.
Ο ίδιος ο κ. Νικολόπουλος και τα στελέχη του συνδυασμού του, καλούν το σύνολο των πολιτών της Πάτρας να δώσουν το παρών στην τελετή Αγιασμού που θα πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο και το οποίο θα αποτελέσει το «στρατηγείο» της παράταξης στο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές, υποδεχόμενο καθημερινά τις φίλες και τους φίλους του συνδυασμού, αλλά και κάθε πολίτη της Πάτρας που επιθυμεί να καταθέσει τις σκέψεις και τις προτάσεις του για την πόλη μας και τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη.
«Το εκλογικό μας κέντρο θα γίνει το σπίτι όλων μας μέχρι τις εκλογές. Θα γίνει όμως και το φιλόξενο σπίτι κάθε πολίτη της Πάτρας, τουλάχιστον μέχρι να… μετακομίσουμε στο Δημαρχείο, το οποίο θα μετατρέψουμε επίσης σε πραγματικό σπίτι των Πατρινών, ανοιχτό σε όλους, σφηκοφωλιά πραγματικής συνεργασίας και προκοπής και όχι σφηκοφωλιά μονοκομματικών και παλαιολιθικών εγκεφάλων» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος με την ευκαιρία των εγκαινίων.
Και ο κ. Νικολόπουλος προσθέτει: «Μέρα με τη μέρα παρακολουθούμε τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται στην κοινωνία. Και κάθε μέρα μας κάνει όλο και πιο αισιόδοξους, όλο και πιο βέβαιους για τη μεγάλη νίκη, που δεσμεύομαι ότι θα είναι νίκη όλων των Πατρινών και ειδικά της νέας γενιάς αυτής της πόλης, που θα σηκώσει το μεγάλο βάρος των αλλαγών. Η Πάτρα θα ξαναγίνει όμορφη αρχόντισσα, ξεβολεύοντας τους λίγους που επενδύουν στην μιζέρια και… βολεύοντας τους πολλούς που θέλουν προκοπή βιώσιμο μέλλον. Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ είναι εδώ!»

Share the Post