Στο δοκιμαστικό δρομολόγιο Πάτρα- Κάτω Αχαΐα ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος

ΦΩΤΟ 2

Στην αφετηρία του  δοκιμαστικού πρώτου δρομολογίου επέκτασης του Προαστιακού στη γραμμή Πάτρα- Κάτω  Αχαΐα βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

«Είναι μια σημαντική μέρα η σημερινή για ένα έργο που σημαίνει ανάπτυξη, που σημαίνει επικοινωνία, που στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινότητα των πολιτών. Η επέκταση του Προαστιακού σιδηροδρόμου είναι ένα πρώτο μεγάλο βήμα στην επιδίωξη και τη στόχευσή μας να φτάσει το τρένο στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, στον Πύργο και την Καλαμάτα και να υπηρετήσει την επιδίωξη να γίνει η Πάτρα μητροπολιτικό κέντρο της Νοτίου Ελλάδας, κόμβος μεταφορών αλλά και τουριστικό σημείο αναφοράς, διάσταση στην οποία συμβάλει και η σύνδεση της πόλης με το αεροδρόμιο του Αράξου μέσω του Προαστιακού» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων.

«Όσο η Πάτρα ανοίγει δρόμους και αποκτά μέσα για να επικοινωνήσει με άλλες περιοχές τόσο επενδύει στην ανάπτυξή της. Επενδύει στο μέλλον. Υποδεχόμαστε λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά αυτό το έργο και δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε για να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα  πράξη η σιδηροδρομική σύνδεση της Πάτρας όχι μόνο με την Αθήνα αλλά και με την Πελοπόννησο».

Share the Post