Στον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο ο Απόστολος Κατσιφάρας – ΦΩΤΟ

pic-polioyhos_agrinioy-2-1

Στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου πολιούχου του Αγρινίου παρευρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας. Μαζί με στελέχη της παράταξης παρέστησαν στον Αρχιερατικό Εσπερινό και στη συνέχεια συμμετείχαν στη λιτάνευση του Ιερού Λειψάνου και της Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου.

pic-polioyhos_agrinioy-1.jpg

Ο Περιφερειάρχης αντάλλαξε ευχές σε εγκάρδιο κλίμα με τους κληρικούς, τους θεσμικούς εταίρους, επαγγελματίες, πολίτες και μαθητές της περιοχής. Ιδιαίτερα στους αγρότες ευχήθηκε καλή σοδειά και υγεία, μιας και σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση ο μεγαλομάρτυρας Χριστόφορος θεωρείται προστάτης των χωραφιών και των αμπελιών από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Επίσης είναι προστάτης των αυτοκινητιστών, στους οποίους ο κ. Κατσιφάρας απευθύνθηκε ευχόμενος καλά ταξίδια και νέους δρόμους.

«Ο προστάτης του Αγρινίου να χαρίζει δύναμη στους κατοίκους της πόλης όσο και σε όλους μας. Με επιμονή και πίστη στις συλλογικές αξίες, την αλληλεγγύη, τη συνοχή της κοινωνίας μας, ενώνουμε δυνάμεις να διαμορφώσουμε ένα νέο ξεκίνημα για την κοινωνία και τη νεολαία. Εμείς, ως Περιφερειακή Αρχή αναδιατάσσουμε δυνάμεις και είμαστε κοντά στην κοινωνία, στις ανάγκες της, δίπλα στον πολίτη. Νοιαζόμαστε για τον πολίτη και θέλουμε πραγματικά η επόμενη μέρα για την ίδια τη χώρα αλλά και για την Περιφέρεια να είναι μια μέρα αξιοπρέπειας και δυναμικής. Χρόνια πολλά, να έχουμε δύναμη, αλληλεγγύη, ελπίδα, δύναμη για το αύριο» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας.

Share the Post