Στα Προσφυγικά ο Νίκος Νικολόπουλος-Νέα επίθεση σε Πελετίδη

νικολοποθλοσ

Στα Προσφυγικά βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος, για να διαπιστώσει την απίστευτη καταγγελία τετραμελούς οικογένειας, που ο Δήμος Πατρέων την απέκοψε από το δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΠ  και έτσι οι δύσμοιροι αυτοί άνθρωποι αναγκάζονται να εξυπηρετούν τις βασικές τους  ανάγκες, με… κουβάδες!

Τους οποίους κουβάδες μάλιστα, στη συνέχεια εκκενώνουν στον Δημοτικό κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται μπροστά από την παιδική χαρά της πλατείας Προσφυγικών! Σημειωτέον, ότι στην πλατεία τα ουρητήρια παραμένουν εδώ και χρόνια ερμητικά κλειστά και έχουν μετατραπεί με ευθύνη του Δήμου, σε εστία μόλυνσης και δυσοσμίας.

Παράλληλα η οικογένεια, αναγκάζεται να κάνει μπάνιο σε κοινή θέα στο δρόμο, με λάστιχο!

Μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε και τη συζήτηση που είχε από την κυρία Κωνσταντίνα, ο Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποκαλύπτεται καθημερινά πια, ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, επιδεικνύει προκλητικά ανάλγητη και αδιάφορη συμπεριφορά απέναντι στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και το μόνο της ενδιαφέρον εξαντλείται, στη διοργάνωση κάθε είδους δαπανηρής και ανούσιας φιέστας για επικοινωνιακούς και μόνον λόγους.

Αλλά αυτό που εδώ και 4 μήνες  συμβαίνει στα Προσφυγικά, σε μία κατ΄ εξοχήν λαϊκή συνοικία της Πάτρας, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, με θύματα τέσσερεις συνανθρώπους μας, μέλη μιας πάμπτωχης οικογένειας.

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος του ΚΚΕ στην Πάτρα Κώστας Πελετίδης, θεματοφύλακας τάχα των λαϊκών στρωμάτων, αρνείτο επί τρεις μήνες να δεχθεί για ακρόαση την ταλαίπωρη μητέρα, ενώ οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοί του, κωφεύουν προκλητικά!

Φυσικά και δεν περιμέναμε από έναν άνθρωπο που μέσα στην κρίση αγοράζει βίλα στην αποκλεισμένη παραλία των Αραχωβιτίκων και μάλιστα πάνω σε αιγιαλό και παραλία, να αφουγκραστεί το δράμα μιας πάμπτωχης οικογένειας.

Αλλά πιστεύαμε, ότι για λόγους τουλάχιστον ανθρωπιστικούς, θα είχε επιληφθεί του θέματος χωρίς να χρειαστεί να πάρει δημόσια έκταση από τα ΜΜΕ.

-Αυτή είναι η …αναβάθμιση των λαϊκών συνοικιών που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Πελετίδης;

-Αυτό είναι το ειλικρινές …ενδιαφέρον που θα επεδείκνυε ο τοποτηρητής του ΚΚΕ στην Πάτρα, για τα φτωχά λαϊκά στρώματα;

-Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική για την οποία …καμαρώνει ο κ. Πελετίδης;

Το θλιβερό περιστατικό των Προσφυγικών …όζει, όπως ακριβώς και η θητεία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Και ένα είναι σίγουρο: Ο Πατραϊκός λαός με την ψήφο του θα αναλάβει να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία».

 

Share the Post