ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου είναι κόρη του Παναγιώτη Γ. Παναγόπουλου και της Μαρίας Στ. Αρβανιτάκη.

Γεννήθηκε και μένει στη Πάτρα.
Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Νικολάου. Έχουν μία κόρη, την Πόλυ, η οποία είναι παντρεμένη με το Βασίλη Σιέττο και μία εγγονούλα, την Ιωάννα – Μαρία.
Είναι Εργοδηγός Σχεδιάστρια.
Έχει μεγάλη συνδικαλιστική δράση για πάνω από 25 χρόνια. Μεταξύ των θέσεων ευθύνης που έχει αναλάβει είναι:
• Γενική Γραμματέας Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας
• Πρόεδρος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτικής Ελλάδας
• Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων Τεχνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων
Είναι γνωστή για την ανιδιοτελή προσφορά της και την ενεργό δράση της στην Πατραϊκή και την ευρύτερη κοινωνία και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι πλήττονται από την ανεργία.

Στη δήλωση υποψηφιότητάς της αναφέρει:
«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Περιφέρειά μας και επέλεξα να προχωρήσω μαζί με ανθρώπους που μας ενώνει μια κοινή και αδιάλειπτη πολιτική και κοινωνική σχέση που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία.
Ο θεσμός της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θεμελιώθηκε σε σωστές βάσεις την περίοδο, όπου επικεφαλής της προσπάθειας αυτής για τη Δυτική Ελλάδα είναι ο Απόστολος Κατσιφάρας.
Χρειάζεται να ασχοληθούν νέοι άνθρωποι με όραμα για να γίνει πράξη η πρόοδος, ιδιαίτερα κατά τη νέα προγραμματική περίοδο με το Σύμφωνο Εταιρικής Συνεργασίας (ΣΕΣ) 2014-2020.
Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να βοηθήσουμε όλοι για να αμβλυνθούν οι κοινωνικές ανισότητες.
Βασική μου επιδίωξη είναι η κατοχύρωση και προάσπιση της ευημερίας και της ποιότητας ζωής των εργαζομένων.
Αγωνίζομαι μαζί με όλους τους συναδέλφους για την καταπολέμηση της ανεργίας και τη διασφάλιση της εργασίας. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και τώρα και σας ζητώ να με τιμήσετε και να με εμπιστευθείτε με τη στήριξή σας.
Όπως έκανα πάντα από όλες τις θέσεις ευθύνης που κατείχα και κατέχω και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα είμαι δίπλα σας με ένα δημοκρατικό αγώνα, ώστε να μεταφέρεται η δική σας φωνή, μέσα από τη δική μου σε ένα δυναμικό Περιφερειακό Συμβούλιο που αξίζει στη Δυτική Ελλάδα».