ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1973 στην Κάτω Αχαΐα όπου ζω έως και σήμερα. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας. Αφού πήρα το πτυχίο του Μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός τεθωρακισμένων. Με τη σύζυγό μου Μαρία Ρηγώνη καθηγήτρια Μαθηματικών έχουμε αποκτήσει δύο κόρες την Καλλιόπη-Ειρήνη 7 ετών και την Ελένη 3 ετών.

Από το 2008 έως και το 2010 ήμουν Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δύμης Διονυσίου Γκοτσούλια.

Το 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Τη διετία 2011-2012 εκλέχτηκα Αντιπρόεδρος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Τη διετία 2013-2014 εκλέχτηκα μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Από το 2011 έως το 2014 είμαι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της ΚΕΔΔΥ, του ΟΤΑΔ και της ΔΕΥΑ ΔΥΜΑΙΩΝ.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Πήρα την απόφαση να συμμετέχω στο συνδυασμό του Διονυσίου Γκοτσούλια Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων-Νέοι Ορίζοντες γιατί πιστεύω ότι ο Διονύσιος Γκοτσούλιας είναι ο μόνος απ’ τους υποψήφιους Δημάρχους που έχει τα κότσια και τη δυνατότητα να διοικήσει τον Δήμο. Γιατί ο Δήμος μας χρειάζεται ηγέτες . Χρειάζεται ανθρώπους σοβαρούς, με όρεξη για δουλειά που να έχουν αποδείξει ότι είναι αποτελεσματικοί. Ανθρώπους που δίνουν προτεραιότητα στον πολίτη και όχι στα τοπικά συμφέροντα. Ο Διονύσιος Γκοτσούλιας μέσα από την αξιοπρεπή συμπεριφορά και στάση του κατάφερε να μου αποδείξει πως είναι ικανός να το κάνει αυτό.

Ως νέος άνθρωπος, αρνούμαι να μείνω θεατής των εξελίξεων. Επέλεξα τη συμμετοχή και τον αγώνα. Την έκθεση και τα πεδία των μαχών. Για να βοηθήσω να αλλάξουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι οι προσεχείς δημοτικές εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς από αυτές θα προκύψει η Δημοτική Αρχή για την προσεχή πολύ κρίσιμη πενταετία. Θεωρώ ότι στο τιμόνι του δήμου πρέπει να βρεθούν τα ικανότερα πρόσωπα.

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

• Επειδή πιστεύω ότι μπορώ να εκπροσωπώ τα συμφέροντα του τόπου μου και των συμπολιτών μου.

• Επειδή πιστεύω ότι ο δημότης πρέπει επιτέλους να νοιώσει σημαντικός για τον Δήμο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης και της φροντίδας που του αρμόζει, να καταλάβει πως κάποιος ενδιαφέρεται για αυτόν,

βλέποντας έναν ευέλικτο Δήμο να είναι δίπλα του.

• Επειδή πιστεύω ότι ήρθε η σειρά της γενιάς μας να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα.

Σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας και να μου δώσετε τη δύναμη να αγωνιστώ για την αναγέννηση του Δήμου μας και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.»